Veranstaltungen

Veranstaltungen

Bij SailWise is er altijd volop activiteit! Of je nu deelnemer bent, vrijwilliger of donateur. Via social media  houden we iedereen op de hoogte van onze activiteiten. Hier een greep uit onze activiteiten voor de komende tijd!

Open Dagen SailWise

Altijd al eens kijkje aan boord van de 125 jaar oude zeilklipper Lutgerdina willen nemen? Wil je It Sailhûs bekijken en ons vaarmateriaal in Elahuizen zien? Of ben je nieuwsgierig naar het volledig gerenoveerde eiland Robinson Crusoe? Bezoek een of meerdere van onze watersportlocaties tijdens de Open Dagen. De koffie staat voor je klaar!


Loopbaantraject 'Van Boot naar Baan'

Wil je graag (weer) aan het werk of zoek je ander werk, maar weet je niet hoe? Dan nodigen we je graag uit voor het loopbaantraject ‘van boot naar baan’! Met dit unieke traject helpen Randstad Participatie en SailWise je om (weer) met trots en passie aan het werk te gaan.


Bedrijvenregatta SailWise

De Loosdrechtse Plassen vormen op woensdag 19 april 2023 het decor van de tweede SailWise Bedrijvenregatta! Zeil met jouw collega’s of relaties mee met deze regatta en steun toegankelijke én actieve watersport voor mensen met een beperking! Jachthaven de Uitkijk stelt Valken beschikbaar en GWV de Vrijbuiter verzorgt de regatta, zodat 100% van het inschrijfgeld ten goede komt aan SailWise.


Agenda introductiedagen voor vrijwilligers

Meerdere keren per jaar organiseren wij introductiedagen op de verschillende SailWise-locaties. Voordat je mee kan als vrijwilliger, willen we namelijk graag kennis met je maken om te kijken of jij bij ons past en wij bij jou. We vertellen je over SailWise, de manier van werken, onze accommodaties en vaarmateriaal en we bereiden je voor op het vrijwilligerswerk. Het is een leuke en nuttige manier van kennismaken met elkaar!