Agenda introductiedagen

Agenda introductiedagen

Introductiedagen

Ieder seizoen organiseren we een aantal introductiedagen. Deelname is verplicht voor nieuwe vrijwilligers. We vertellen je over SailWise, de manier van werken, onze accommodaties en vaarmateriaal en we bereiden je voor op het vrijwilligerswerk. Het is een leuke en nuttige manier van kennismaken met elkaar! We adviseren je om je aan te melden voor een locatie waar je als vrijwilliger aan de slag wil, maar het is ook mogelijk om voor een andere locatie te kiezen als dat qua datum of reisafstand beter past.

De meeste introductiedagen van 2023 hebben al plaatsgevonden. Wil je toch dit seizoen al met ons mee als vrijwilliger? Meld je dan gewoon aan via het inschrijfformulier! We nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Agenda 2023

Introductiedag voor vrijwilligers
Deze dag is voor vrijwilligers die niet zelfstandig een zeilboot kunnen varen. Na het bijwonen van deze dag ben je tijdens onze (individuele) zeilvakanties inzetbaar op catamaran Beatrix en op zeilklipper Lutgerdina.

In 2023 vindt er nog een introductiedag plaats op:

  • Zondag 29 oktober op de Lutgerdina (Enkhuizen)

Introductieweekend voor zeilvrijwilligers
Deze weekenden zijn voor vrijwilligers die zelfstandig en verantwoord in een open zeilboot kunnen varen vanaf minimaal windkracht 3 of goede kano-ervaring hebben. Na het bijwonen van dit weekend ben je inzetbaar op watersporteiland Robinson Crusoe, bij watersportcentrum It Sailhûs en op zeilklipper Lutgerdina.

In 2023 vinden er geen introductieweekenden meer plaats. Binnenkort vind je hier de nieuwe data voor 2024. Wil je graag als vrijwilliger aan de slag bij SailWise? Meld je dan nu alvast aan via het inschrijfformulier en we nemen snel contact met je op.

Zeilopleiding
SailWise biedt ook een zeilopleiding aan om je zeilkennis en -vaardigheden bij te schaven en te leren varen met onze vloot. Enige zeilervaring in de praktijk is hierbij een vereiste. De kosten voor deelname zijn € 55,- p.p. Wil je graag deelnemen aan de zeilopleiding in 2024, dan kan je je alvast aanmelden via boekingen@sailwise.nl. Je ontvangt dan bericht van ons zodra de nieuwe data bekend zijn.

Opgeven voor introductieactiviteiten

Opgeven voor een van de introductiedagen of een introductieweekend kan via het inschrijfformulier. Aanmelden voor de zeilopleiding kan uitsluitend door een e-mail te sturen naar boekingen@sailwise.nl.

Ben je niet in de gelegenheid om een introductiedag of -weekend bij te wonen, maar wil je wel graag als vrijwilliger aan de slag bij SailWise? Meld je dan toch aan als vrijwilliger via het inschrijfformulier. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.