Agenda introductiedagen

Agenda introductiedagen

Introductiedagen

Ieder seizoen organiseren we een aantal introductiedagen. Deelname is verplicht voor nieuwe vrijwilligers. We vertellen je over SailWise, de manier van werken, onze accommodaties en vaarmateriaal en we bereiden je voor op het vrijwilligerswerk. Het is een leuke en nuttige manier van kennismaken met elkaar! We adviseren je om je aan te melden voor een locatie waar je als vrijwilliger aan de slag wil, maar het is ook mogelijk om voor een andere locatie te kiezen als dat qua datum of reisafstand beter past.

Agenda 2024

Introductiedag voor vrijwilligers
Deze dag is voor vrijwilligers die niet zelfstandig een zeilboot kunnen varen. Na het bijwonen van deze dag ben je tijdens onze (individuele) zeilvakanties inzetbaar op catamaran Beatrix en op zeilklipper Lutgerdina.

Op de volgende dagen staan er introductiedagen gepland:

  • Zondag 28 april  op de Lutgerdina (Enkhuizen)
  • Zondag 12 mei in It Sailhûs (Elahuizen)

Introductieweekend voor zeilvrijwilligers
Deze weekenden zijn voor vrijwilligers die zelfstandig en verantwoord in een open zeilboot kunnen varen vanaf minimaal windkracht 3 of goede kano-ervaring hebben. Na het bijwonen van dit weekend ben je inzetbaar op watersporteiland Robinson Crusoe, bij watersportcentrum It Sailhûs en op zeilklipper Lutgerdina.

Op de volgende data staan er introductieweekenden gepland:

  • Zaterdag 23 en zondag 24 maart op Robinson Crusoe (Loosdrecht) Volgeboekt! 
  • Zaterdag 6 en zondag 7 april op Robinson Crusoe (Loosdrecht) Volgeboekt! 
  • Zaterdag 4 en zondag 5 mei op Robinson Crusoe (Loosdrecht)

Zeilopleiding
SailWise biedt van donderdagavond 28 maart t/m maandag 1 april, vrijdag 10 mei t/m zondag 12 mei (Elahuizen) en vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni (Elahuizen) een zeilopleiding aan om je zeilkennis en -vaardigheden bij te schaven en te leren varen met onze vloot. Enige zeilervaring in de praktijk is hierbij een vereiste. De kosten voor deelname zijn € 55,- p.p. Wil je graag deelnemen aan de zeilopleiding, dan kan je je aanmelden via boekingen@sailwise.nl.

Opgeven voor introductieactiviteiten

Opgeven voor een van de introductiedagen of een introductieweekend kan via het inschrijfformulier. Aanmelden voor de zeilopleiding kan uitsluitend door een e-mail te sturen naar boekingen@sailwise.nl.

Ben je niet in de gelegenheid om een introductiedag of -weekend bij te wonen, maar wil je wel graag als vrijwilliger aan de slag bij SailWise? Meld je dan toch aan als vrijwilliger via het inschrijfformulier. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.