Agenda introductiedagen

Agenda introductiedagen 2023

Ieder seizoen organiseren wij een aantal introductiedagen op onze locaties. Een introductiedag is verplicht voor nieuwe vrijwilligers. Het is handig om je aan te melden voor een locatie waar je als vrijwilliger aan de slag wilt. Het is echter ook mogelijk om voor een andere locatie te kiezen als dat qua datum of reisafstand beter past.

Agenda 2023

Introductiedag voor vrijwilligers
Introductieweekend voor vrijwilligers met zeilervaring
Zeilopleiding


Introductiedag voor vrijwilligers

Deze dag is voor vrijwilligers die niet zelfstandig een zeilboot kunnen varen. Na het bijwonen van deze dag ben je tijdens onze (individuele) zeilvakanties inzetbaar op catamaran Beatrix en op zeilklipper Lutgerdina.

In 2023 vinden de introductiedagen plaats op:

  • Zaterdag 1 april in It Sailhûs (Elahuizen, Friesland)
  • Zondag 2 april op de Lutgerdina (Enkhuizen)
  • Zaterdag 15 april in It Sailhûs (Elahuizen, Friesland)
  • Zondag 21 mei op de Lutgerdina (Enkhuizen)

Introductieweekend voor zeilvrijwilligers

Deze weekenden zijn voor vrijwilligers die zelfstandig en verantwoord in een open zeilboot kunnen varen tot en met minimaal windkracht 3 of kano-ervaring hebben. Na het bijwonen van dit weekend ben je inzetbaar op watersporteiland Robinson Crusoe, bij watersportcentrum It Sailhûs en op zeilklipper Lutgerdina.

In 2023 staan de volgende introductieweekenden gepland voor zelfstandige zeilers:

  • Zaterdag 6 en zondag 7 mei op Robinson Crusoe (Loosdrecht)
  • Zaterdag 24 en zondag 25 juni op Robinson Crusoe (Loosdrecht)

Zeilopleiding

SailWise biedt ook een zeilopleiding aan om je zeilkennis en -vaardigheden bij te schaven en te leren varen met onze vloot. Enige zeilervaring in de praktijk is hierbij een vereiste. De kosten voor deelname zijn € 55,- p.p.

In 2023 staat de volgende datum gepland:

  • Maandag 1 mei t/m vrijdag 5 mei op Robinson Crusoe (Loosdrecht)

Opgeven voor introductieactiviteiten

Opgeven voor een van de introductiedagen of een introductieweekend kan via je SailWise account of door te mailen naar boekingen@sailwise.nl. Aanmelden voor de zeilopleiding kan uitsluitend via de mail.

Ben je niet in de gelegenheid om een introductiedag of -weekend bij te wonen, maar wil je wel graag als vrijwilliger aan de slag bij SailWise? Meld je dan toch aan als vrijwilliger via het inschrijfformulier. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.