Vrijwilligers

‘Dit jaar ging ik voor het eerst als vrijwilliger mee. Het was een onvergetelijke ervaring. Je ervaart dat je het verschil kan maken voor iemand voor wie het niet vanzelfsprekend is dat hij of zij op vakantie kan.’

Bron van energie

Zonder enthousiaste vrijwilligers geen SailWise. Tijdens de vakanties worden we bijgestaan door ruim 250 enthousiaste en deskundige vrijwilligers. Zij zetten zich per jaar gemiddeld tien dagen en nachten voor ons in. Mede dankzij hen kunnen we ons aanbod betaalbaar houden. Vrijwilligers bieden assistentie bij de dagelijkse verzorging en begeleiding van de deelnemers, doen huishoudelijke taken en ondersteunen bij de watersportactiviteiten.

Sportieve en flexibele vrijwilligers

Om de watersportactiviteiten en -vakanties mogelijk te maken, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligerswerk bij SailWise is intensief, maar erg leuk en geeft bovendien veel energie. Er wordt behoorlijk wat van je gevraagd, maar je krijgt daar ook veel voor terug: je leert nieuwe mensen kennen en draagt bij aan onvergetelijke herinneringen die je zelf ook meeneemt naar huis.

Aanmelden als vrijwilliger

Voor nieuwe vrijwilligers zijn onze introductiedagen verplicht. Je maakt dan kennis met onze organisatie, onze manier van werken, de accommodaties, het vaarmateriaal en we bereiden je voor op het vrijwilligerswerk. Als je aan de slag wilt op het eiland Robinson Crusoe, willen we ook graag een indruk krijgen van jouw ervaring op het water. Je kunt pas daarna ingedeeld worden op een watersportweek. Natuurlijk houden we zoveel mogelijk rekening met je wensen en kijken we naar je ervaring. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

SailWise is voorzien van het NOV Keurmerk Goed Geregeld. Het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld is een landelijk keurmerk dat wordt toegekend aan vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen die met hun vrijwilligersbeleid voldoen aan door NOV gestelde kwaliteitscriteria.

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Bron van energie!