Doneeracties

Doneeracties

Doneeracties

Soms is steun aan SailWise even extra hard nodig, omdat er speciale projecten zijn! Doneer je aan zo'n project, dan weet je meteen waar je geld naar toe gaat!

'Grenzen verleg je samen' Doe ook mee en sponsor Jos voor zijn unieke prestatie tijdens de IJsselmeer Challenge en zorg ervoor dat SailWise ook de aankomende jaren actieve watersportvakanties voor mensen met een beperking kan blijven organiseren! 

Doneer voor nieuwe steigers en terras op Robinson Crusoe

In de winter van 2022/2023 is de accommodatie op het eiland Robinson Crusoe volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Maar we zijn er nog niet. De steigers en het terras zijn verouderd en aan een dure renovatie toe. Op een aantal plekken steken de schroeven uit het hout, waardoor mensen in een rolstoel het risico lopen op een lekke band.


De toegang van de steigers naar de boten is cruciaal voor onze doelgroep. Zonder is het plaatsnemen in een boot niet mogelijk. We willen de steigers en het terras daarom vernieuwen én toegankelijker maken, met aanpassingen voor mensen in een rolstoel en mensen met een visuele beperking.


Doneer om de Beatrix in de vaart te houden

Geweldige avonturen en onvergetelijke ervaringen; dat is wat SailWise biedt voor mensen met een beperking. En één van onze geliefde schepen - de catamaran Beatrix - heeft dringend groot onderhoud nodig om veilig te kunnen blijven varen met gasten. We hebben jouw steun nodig om dit te realiseren!

Het onderhoud van de Beatrix is een grote klus en van essentieel belang om haar veilig en operationeel te houden. Het zeilschip moet uit het water gehaald worden om de romp te kunnen inspecteren en onderhouden, het schip krijgt een flinke opknapbeurt, de masten en zeilen worden gekeurd en onderhouden, de uitrusting wordt vervangen, gerepareerd of vernieuwd en ga zo maar door... 


Adopteer een hut op de Lutgerdina

Om onze historische zeilklipper de Lutgerdina in de vaart te houden voor mensen met een beperking is structureel geld nodig. Deelnemers van onze zeilvakanties betalen zo'n 50% van de kostprijs van hun zeiltocht. Het restbedrag wordt gefinancierd door sponsoren en donateurs. Een bijzondere manier om een bijdrag te leveren is het adopteren van een hut op de Lutgerdina. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze actiepagina!