Doneeracties

Doneeracties

Soms is steun aan SailWise even extra hard nodig, omdat er speciale projecten zijn! Doneer je aan zo'n project, dan weet je meteen waar je geld naar toe gaat!

Doneer voor een nieuwe Sailhorse zeilboot

Lisette heeft een spierziekte en zit in een rolstoel. “Het is heerlijk om lekker actief bezig te zijn en nieuwe uitdagingen aan te gaan bij SailWise. Ik vergeet mijn beperking als ik aan het zeilen ben. De Sailhorse is mijn favoriete zeilboot. Ze is sportief en heel snel op het water.”

De Sailhorse is een geliefde zeilboot op ons watersporteiland Robinson Crusoe. Helaas is de romp van de Sailhorse oud en hard aan vervanging toe. De Sailhorse Sailing Club helpt SailWise met een nieuwe Sailhorse. Maar er is meer steun nodig om een nieuwe Sailhorse zeilboot te bekostigen

Doneer nu zodat Lisette en andere mensen met een beperking kunnen blijven watersporten met hun geliefde Sailhorse zeilboot!


Help bij de renovatie van Robinson Crusoe

De renovatie en verduurzaming van de accommodatie op ons watersporteiland Robinson Crusoe is in volle gang! Voor dit grote project is al veel geld opgehaald, maar voor de afwerking en de inrichting van de accommodatie op het eiland is er nog steeds geld nodig. We zetten de eindsprint in om het seizoen 2023 watersporteiland Robinson Crusoe te heropenen en gasten te ontvangen. Daar hebben we jouw steun hard bij nodig! 


Adopteer een hut op de Lutgerdina

Om onze historische zeilklipper de Lutgerdina in de vaart te houden voor mensen met een beperking is structureel geld nodig. Deelnemers van onze zeilvakanties betalen zo'n 50% van de kostprijs van hun zeiltocht. Het restbedrag wordt gefinancierd door sponsoren en donateurs. Een bijzondere manier om een bijdrag te leveren is het adopteren van een hut op de Lutgerdina. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze actiepagina!