Steun SailWise als bedrijf

Steun SailWise als bedrijf

Als bedrijf kan je een waardevolle bijdrage leveren aan SailWise. Samen kunnen we ervoor zorgen dat mensen met een beperking volop kunnen genieten van watersportactiviteiten. Daarmee help je niet alleen deelnemers van SailWise, maar draag je als bedrijf je steentje bij aan een inclusieve samenleving. Iedereen kan en mag meedoen!

Meerwaarde voor je bedrijf

Het fijne van een samenwerking aangaan met SailWise is, dat onze missie vaak veel medewerkers van bedrijven aanspreekt. Inclusiviteit, zelfstandigheid en zelfvertrouwen zijn immers waarden die voor alle mensen belangrijk zijn. Vanuit die betrokkenheid van medewerkers en de manier waarop wij deze kernwaarden bevorderen, kunnen wij als SailWise ook van meerwaarde zijn voor jouw bedrijf.

SailWise steunen kan op verschillende manieren

Partner van SailWise

Word partner van SailWise en ga met ons een meerjarige samenwerking aan. We gaan graag met jou in gesprek om af te stemmen welke manier van samenwerken passend is voor jouw bedrijf. Zo stellen we een sponsorpakket op maat voor je samen.

Voor meer informatie neem contact op met Renske Rietbergen (directeur) via r.rietbergen@sailwise.nl of 0228 350756

SailWise Club van 100

Word lid van de SailWise Club van 100. Als lid kan je deelnemen aan exclusieve SailWise evenementen en netwerkbijeenkomsten. Ook houden we je regelmatig op de hoogte van het reilen en zeilen van SailWise. Lid van de SailWise Club van 100 word je door jaarlijks minimaal 500,- te doneren. Lees hier het Club van 100-reglement. Aanmelden als lid van de Club van 100 kan via onderstaande knop.

Eenmalige gift

SailWise is blij met alle donaties, groot en klein! Steun SailWise en maak je gift over naar IBAN-nummer NL 14 RABO 0311 3093 72 ten name van SailWise en onder vermelding van Gift + naam van de giftgever. Je kunt ook gebruik maken van de doneerknop hieronder.

SailWise sponsorevenementen

Jaarlijks organiseren wij (deelname aan) watersport gerelateerde evenementen, zoals de bedrijvenregatta, de SailWise Cup, SAIL en Skûtsjesilen. Als bedrijf meedoen is de ultieme manier om te ervaren wat watersport doet met mensen. Het is inspirerend en verbindend om op deze manier SailWise te steunen. Ook biedt het volop mogelijkheden om de band met je relaties te versterken en je netwerk uit te breiden.

Andersom kan natuurlijk ook! Organiseert je bedrijf een activiteit of evenement, dan denken wij graag mee hoe jullie SailWise als goed doel hieraan kunnen verbinden.

Geïnteresseerd in een sponsorevenement? Neem contact op via info@sailwise.nl

Sponsoring in natura

SailWise kan ook sponsoring in natura gebruiken. Heb je producten die je (met korting) beschikbaar wilt stellen aan SailWise, dan denken wij graag mee hoe deze bijdrage ook voor jouw bedrijf positief uitpakt.

Met jouw kennis en expertise kan je SailWise verder helpen. Jouw aandeel in het werk bij SailWise kan andersom ook positieve beweging brengen bij jou en je bedrijf. Uit de praktijk weten wij dat de samenwerking vaak veel frisse ideeën en energie opleveren voor bedrijven.

Wil je meer informatie over sponsoring in natura, neem dan contact met ons op via info@sailwise.nl

Fairshare-partner van Fonds Gehandicaptensport?

Ben je fairshare-partner van Fonds Gehandicaptensport? In dat geval kan je SailWise als doel aangeven.

ANBI register

Het is goed om te weten dat SailWise het CBF-keurmerk heeft en erkend is als ANBI door de belastingdienst (ANBI-nummer 804217488). Jouw donaties zijn dus fiscaal aftrekbaar.

Contact

Ben je enthousiast geworden van onze mogelijkheden? Neem contact op met:

Renske Rietbergen (directeur SailWise)
r.rietbergen@sailwise.nl
0228-350756