Steun SailWise

Bij SailWise (statutaire naam: Stichting Watersport Gehandicapten Nederland) kan iedereen genieten van watersport. Onbeperkt! Al meer dan 45 jaar verzorgen wij als non-profitorganisatie watersportvakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Van zwerftochten over het IJsselmeer en het wad met tweemastklipper Lutgerdina tot zeilen op de Friese meren vanuit ons watersportcentrum It Sailhûs en het beoefenen van kleine watersporten op ons privé-eiland Robinson Crusoe… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer dan ‘gewoon’ watersporten

SailWise is veel meer dan ‘gewoon’ watersporten. Dat blijkt uit het onderzoek dat Wageningen University & Research in 2017 voor ons heeft gedaan. Onze activiteiten en vakanties hebben een positieve invloed op onder meer zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, stressbestendigheid en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam. Voor onze deelnemers is watersporten dus veel meer dan gewoon een gezellige tijd op het water.

‘SailWise is uniek in Nederland. Voor ons een belangrijke reden om SailWise te ondersteunen en daarmee de watersport voor mensen met een beperking toegankelijk te houden.’

Betaalbare watersport

Alle accommodaties van SailWise zijn volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk. Bovendien worden vrijwilligers speciaal opgeleid en begeleid en is er extra (professionele) bemanning aanwezig om de veiligheid te garanderen. Toch is een vakantie bij SailWise niet duurder dan een watersportvakantie voor mensen zonder beperking. De meerkosten worden gefinancierd door fondsen en sponsoren van SailWise.

Zonder financiële steun kan SailWise niet bestaan

SailWise kan niet bestaan zonder de hulp van sponsoren, speciale acties, fondsen, serviceclubs en donateurs. Met deze bijdragen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken en kunnen onze deelnemers onbeperkt genieten van watersport. Zo blijft watersport toegankelijk voor écht iedereen.

Wil je SailWise steunen?

Jij kan het verschil maken door SailWise te steunen:

We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0228-350756 of een e-mail te sturen naar info@sailwise.nl. Samen maken we het verschil!