Vriend van SailWise

Vriend van SailWise

Vriend van SailWise

Rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal, deskundige bemanning... onze activiteiten brengen veel meerkosten met zich mee. Wil jij bijdragen aan toegankelijke watersport voor mensen met een beperking? Word dan Vriend van SailWise en steun ons met een kleine financiële bijdrage.

Waarom Vriend worden?

Al sinds 1974 is SailWise de enige aanbieder in Nederland van actieve, meerdaagse watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Voor onze deelnemers is watersporten veel meer dan gewoon een gezellige tijd op het water. Onze activiteiten en vakanties hebben een positieve invloed op onder meer zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, stressbestendigheid en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam. Onderzoek bevestigd dat.

Meld je nu aan als Vriend van SailWise en bezoek gratis Hiswa te Water

Als Vriend van SailWise kies je voor een jaarlijkse bijdrage van 25, 50, 75 of 100 euro per jaar. SailWise heeft het CBF-keurmerk en is erkend als ANBI door de belastingdienst. Jouw gift is daarom onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar (vul hiervoor ook het formulier periodieke schenkingen in).


SailWise bestaat 50 jaar en daarom mogen we namens Hiswa te Water 50 toegangskaarten (t.w.v. € 15,- euro per stuk) weggeven aan iedereen die nu Vriend van SailWise wordt. De voorwaarde is dat je voor minimaal
€ 50,= euro per jaar SailWise gaat steunen. Je ontvangt van ons twee toegangskaarten, zodat je ook nog iemand gratis kan meenemen. De Hiswa te Water is de grootste Nederlandse watersportbeurs en vindt plaats van woensdag 28 augustus tot zondag 1 september in de Batavia Haven in Lelystad. Na je aanmelding als Vriend van SailWise ontvang je van ons een e-mail met daarin een link om je kaarten te activeren naar een dag naar keuze. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus meld je meteen aan! 

Vul het Vriend van SailWise aanmeldformulier in een lees ons Vriend van SailWise-reglement goed door. Je ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. Jouw bijdrage wordt 1 keer per jaar automatisch afgeschreven van je rekening. Dit zullen we jaarlijks doen, tenzij jij je afmeldt als Vriend van SailWise. Dat kan op ieder moment, zonder opzegtermijn (al hopen we natuurlijk dat je onze Vriend blijft).