Vriend van SailWise

Vriend van SailWise

Vriend van SailWise

Rolstoeltoegankelijke schepen en accommodaties, aangepast watersportmateriaal, deskundige bemanning... onze activiteiten brengen veel meerkosten met zich mee. Wil jij bijdragen aan toegankelijke watersport voor mensen met een beperking? Word dan Vriend van SailWise en steun ons met een kleine financiële bijdrage.

Waarom Vriend worden?

Al sinds 1974 is SailWise de enige aanbieder in Nederland van actieve, meerdaagse watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Voor onze deelnemers is watersporten veel meer dan gewoon een gezellige tijd op het water. Onze activiteiten en vakanties hebben een positieve invloed op onder meer zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, stressbestendigheid en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam. Onderzoek bevestigd dat.

Meld je nu aan als Vriend van SailWise

Als Vriend van SailWise kies je voor een jaarlijkse bijdrage van 25, 50, 75 of 100 euro per jaar. SailWise heeft het CBF-keurmerk en is erkend als ANBI door de belastingdienst. Jouw gift is daarom onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar (vul hiervoor ook het formulier periodieke schenkingen in). 

Vul het Vriend van SailWise aanmeldformulier in een lees ons Vriend van SailWise-reglement goed door. Je ontvangt van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. Jouw bijdrage wordt 1 keer per jaar automatisch afgeschreven van je rekening. Dit zullen we jaarlijks doen, tenzij jij je afmeldt als Vriend van SailWise. Dat kan op ieder moment, zonder opzegtermijn (al hopen we natuurlijk dat je onze Vriend blijft).