Activiteiten

Activiteiten

SailWise activiteiten

Bij SailWise is er altijd volop activiteit! Of je nu deelnemer bent, vrijwilliger of donateur. Via social media  houden we iedereen op de hoogte van onze activiteiten. Hier een greep uit onze activiteiten voor de komende tijd!


Lustrumactiviteiten

Onze lustrumactiviteiten beloven niets minder dan één groot feest te worden. Van 11 t/m 20 april organiseren we een lustrum10daagse met allerlei festiviteiten op onze locaties. Van een grote reünie en bijzondere optredens tot een regatta en een challenge. Bij welke lustrumactiviteit sluit jij aan?


SailWise bedrijvenregatta

De Loosdrechtse Plassen vormen op woensdag 17 april 2024 het decor van de derde SailWise Bedrijvenregatta! Zeil met jouw collega’s of relaties mee met deze regatta en steun toegankelijke én actieve watersport voor mensen met een beperking! 


Open dagen 2024

Nieuwsgierig naar de SailWise-locaties? In 2024 organiseren we weer open dagen op de Lutgerdina, Robinson Crusoe, de Beatrix en in It Sailhûs. 


Agenda introductiedagen voor vrijwilligers

Meerdere keren per jaar organiseren wij introductiedagen op de verschillende SailWise-locaties. Voordat je mee kan als vrijwilliger, willen we namelijk graag kennis met je maken om te kijken of jij bij ons past en wij bij jou. We vertellen je over SailWise, de manier van werken, onze accommodaties en vaarmateriaal en we bereiden je voor op het vrijwilligerswerk. Het is een leuke en nuttige manier van kennismaken met elkaar!