Activiteiten

Activiteiten

SailWise activiteiten

Bij SailWise is er altijd volop activiteit! Of je nu deelnemer bent, vrijwilliger of donateur. Via social media  houden we iedereen op de hoogte van onze activiteiten. Hier een greep uit onze activiteiten voor de komende tijd!


SailWise bedrijvenregatta

De Fluessen vormen dit najaar het decor van de allereerste SailWise Bedrijvenregatta in Friesland! Zeil met jouw collega’s of relaties mee met deze regatta en steun toegankelijke én actieve watersport voor mensen met een beperking! Zeilschool Allemansend stelt Valken beschikbaar en Watersportvereniging Sleattemermar verzorgt de regatta, zodat 100% van het inschrijfgeld ten goede komt aan SailWise.


Blind varen op je gevoel

In september organiseren we speciale kennismakingsdagen voor mensen met een visuele beperking. Wil jij ook ervaren hoe het is om te zeilen met de wind door je haren en de zon in je gezicht? Dan ben je van harte welkom op één van de kennismakingsdagen ‘Blind varen op je gevoel’!


Agenda introductiedagen voor vrijwilligers

Meerdere keren per jaar organiseren wij introductiedagen op de verschillende SailWise-locaties. Voordat je mee kan als vrijwilliger, willen we namelijk graag kennis met je maken om te kijken of jij bij ons past en wij bij jou. We vertellen je over SailWise, de manier van werken, onze accommodaties en vaarmateriaal en we bereiden je voor op het vrijwilligerswerk. Het is een leuke en nuttige manier van kennismaken met elkaar!