Van boot naar baan

Van boot naar baan

Loopbaantraject 'Van boot naar baan'

SailWise en Randstad Participatie nodigen je uit!

Wil je graag (weer) aan het werk of zoek je ander werk, maar weet je niet hoe? Dan nodigen we je graag uit voor het loopbaantraject ‘van boot naar baan’! Met dit unieke traject helpen Randstad Participatie en SailWise je om (weer) met trots en passie aan het werk te gaan.

Randstad Participatie is gespecialiseerd in het begeleiden en plaatsen van mensen met een beperking naar een passende baan. Bij SailWise geven we mensen het vertrouwen in hun eigen mogelijkheden en zelfstandigheid. Een gouden combinatie vonden we allemaal. Daarom zijn we het loopbaantraject ‘van boot naar baan’ gestart. In dit traject wissel je watersporten en grenzen verleggen af met een breed scala aan loopbaanactiviteiten vanuit Randstad Participatie.

Het loopbaantraject 'Van Boot naar Baan' helpt je bij:

  • het vergroten van je zelfvertrouwen en denken vanuit mogelijkheden;
  • het ontdekken en versterken van je talenten en competenties;
  • het opdoen van sollicitatievaardigheden;
  • het zicht krijgen op passende vacatures tijdens een afsluitende banenmarkt.

Voor wie?

Het loopbaantraject is bedoeld voor mensen die een drempel of afstand tot de arbeidsmarkt ervaren en nieuw of ander werk zoeken voor minimaal 16 uur per week. De watersportactiviteiten en het loopbaantraject zijn aangepast voor mensen met een lichamelijke, zintuiglijke, chronische of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Datum en plaats

Maandag 13 mei t/m donderdag 16 mei 2024
Watersportcentrum It Sailhûs in Elahuizen (Friesland)

Hoeveel kost dit traject?

Voor de watersportactiviteiten, de loopbaancoaching, het eten, drinken en de overnachtingen worden geen kosten in rekening gebracht aan de deelnemers van dit traject. Deze gehele all-in midweek wordt gefinancierd door SailWise vanuit verschillende goede doelen, fondsen en betrokken werkgevers en door Randstad RiseSmart Participatie.

En daarna?

Randstad Participatie heeft een groot landelijk netwerk van sociale werkgevers binnen allerlei branches. Dankzij hun lokale connecties hebben zij veel passende vacatures op het gebied van administratie, klantenservice, catering, productie, logistiek, maar ook in de IT branche of in de bank- en verzekeringswereld zijn er volop mogelijkheden! Samen met jou gaan ze op zoek naar jouw talent. Want net als bij SailWise, kijkt Randstad Participatie naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen.

  

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit unieke loopbaantraject of je direct aanmelden? Stefan staat voor je klaar!

Stefan Boersma
06-13921878
stefan.boersma@randstadrisesmart.nl