Vakantiewoningen

Vakantiewoningen

Vakantiewoning huren in Friesland

Als je een lichamelijke beperking hebt, kan op vakantie gaan best een uitdaging zijn. Thuis heb je immers vaak alle hulpmiddelen bij de hand. Bij SailWise weten we hoe belangrijk een onbezorgde vakantie voor mensen met een beperking is. Daarom verhuren wij aangepaste vakantiewoningen met speciale faciliteiten, zodat je samen met familie of vrienden onbezorgd op vakantie kan!

Aangepaste vakantiewoning met tillift (4-6 p.)

Onze vier sfeervol ingerichte vakantiewoningen vind je in Elahuizen, aan de rand van de Fluessen: een van de grootste meren van Friesland. De rolstoeltoegankelijke vakantiewoningen zijn uitgerust voor 4 tot 6 personen en beschikken over faciliteiten zoals een vaste tillift, hoog-laagbedden, aangepast sanitair met een vaste douchestoel en een toegankelijke keuken. De vakantiewoningen maken deel uit van watersportcentrum It Sailhûs en zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping van het monumentale sfeervolle pakhuis. Uiteraard zijn de vakantiewoningen bereikbaar met een ruime lift.

Aangepaste groepsaccommodatie (13-36 p.)

Zoek je een gezellige en aangepaste accommodatie voor een wat groter gezelschap? It Sailhûs biedt meerdere mogelijkheden! Groepen tot 13 personen kunnen genieten van de zelfstandige groepsaccommodatie in het watersportcentrum. Daarnaast kunnen voor iets meer luxe twee vakantiewoningen gezamenlijk gehuurd worden. Op die manier ontstaat er een ruime vakantiewoning voor 8 tot 12 personen.

Kom je met een grote groep? Dan kan je de groepsaccommodatie combineren met onze luxe vakantiewoningen én riante groepsruimte direct gelegen aan het terras aan het water. Zo kun je in It Sailhûs verblijven met een groep tot wel 36 personen!

Rolstoeltoegankelijke activiteiten

Bij Watersportcentrum It Sailhûs is een aangenaam terras met zicht op het water. Je kan een (zeil)boot huren met of zonder schipper om de Friese meren te verkennen, ook als je in een rolstoel zit. Verken je liever het prachtige natuurgebied aan land? Ook dat kan! Rondom It Sailhûs kun je heerlijk wandelen of fietsen, bijvoorbeeld met onze elektrische rolstoelfiets. Of bezoek eens een van de nabijgelegen stadjes van de roemruchte Friese Elfsteden!

Reserveer een aangepaste accommodatie

Wil je reserveren of heb je een vraag over een verblijf in It Sailhûs? Of wil je een programma op maat? Neem dan contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756.  Je kunt ook gelijk een optie aanvragen via onderstaande knop!