Groepen

Groepen

Groepsarrangement op maat

In een heel andere omgeving grenzen ontdekken en verleggen. Een plek waar wind en water ervoor zorgen dat een beperking naar de achtergrond verdwijnt. Dat is wat SailWise te bieden heeft aan groepen die graag een groepsarrangement of begeleide reis willen organiseren.

Uitdagende activiteiten voor mensen met een beperking

Watersport brengt mensen in beweging en stimuleert het gevoel van zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en het (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam. Daarom is een groepsreis bij SailWise een geweldige activiteit voor bijvoorbeeld een mytylschool, revalidatiecentrum, woongroep of school voor speciaal onderwijs.

Onze rolstoeltoegankelijke activiteiten en accommodaties zorgen ervoor dat mensen met een handicap, beperking of chronische ziekte zelf de regie houden om onbeperkt te genieten!

Begeleide reizen en groepsaccommodatie

Iedere groep is anders en heeft zijn eigen unieke wensen. SailWise denkt graag mee en beschikt over verschillende mogelijkheden voor groepen.

Groepsarrangement op maat
Zo kun je als groep een begeleide reis maken met zeilschip Lutgerdina en de mooiste plekjes in Nederland opzoeken. Of je komt zeilen op de Friese meren met de supersnelle catamaran Beatrix in combinatie met een verblijf in watersportcentrum It Sailhûs. Wat te denken van watersporteiland Robinson Crusoe: volop watersporten op de Loosdrechtse Plassen met het veelzijdige (klein) vaarmateriaal. De mogelijkheden voor een begeleide watersportvakantie bij SailWise zijn zeer divers! 

Neem contact met ons op!
Bekijk de verschillende accommodaties op de website en de informatie over het boeken voor een groep. En neem vooral contact met ons op; jullie wensen vertalen wij graag in een groepsarrangement op maat.

Aangepaste groepsaccommodatie huren

Ben je op zoek naar een groepsarrangement, waarbij actieve watersport niet de boventoon voert? In ons watersportcentrum It Sailhûs hebben we voor iedere groep een passende accommodatie. Van luxe, aangepaste vakantiewoningen voor kleine groepen tot een riante aangepaste groepsaccommodatie voor groepen tot 36 personen en meerdere opties daar tussenin. De accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over hoog-laagbedden, tilliften en aangepast sanitair. Bekijk de verschillende groepsaccommodaties in It Sailhûs op onze website. Of informeer naar de mogelijkheden voor een arrangement op maat.