Groepen

Watersporten bij SailWise is veel meer dan alleen genieten op het water. Door actief te zijn kan iedereen met een handicap, beperking of chronische ziekte weer het gevoel van zelfstandigheid, eigenwaarde en onafhankelijkheid ervaren. Jezelf ontwikkelen, grenzen verleggen en eigen regie zijn hierbij de sleutelwoorden. Niets moet, alles kan! Deelnemers van SailWise zijn het erover eens: SailWise laat je boven jezelf uitstijgen en doet je je beperking vergeten.

SailWise-locaties

Voor groepen bieden we vakanties en activiteiten aan vanaf drie locaties in Nederland:

Onze locaties zijn uniek in hun soort, volledig aangepast, rolstoeltoegankelijk en voorzien van alle comfort voor een fantastische (zeil)vakantie of dagactiviteit. Ook onze schepen zijn aangepast, zodat iedereen zelfstandig mee kan doen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor wie?

Onze vakanties zijn een ideaal middel voor revalidatie, re-integratie, sociaal contact en het ontdekken en verleggen van grenzen. Veel mytylscholen, groepen uit het speciaal onderwijs, woongroepen en revalidatiecentra maken daarom jaarlijks gebruik van ons aanbod voor aangepaste vakanties voor groepen. Ook dagactiviteiten zijn mogelijk. Wij laten mensen ervaren dat ze fysiek en mentaal meer aankunnen dan ze denken.

Groepsaccommodatie

Alleen een groepsaccommodatie boeken is ook mogelijk bij SailWise. Onze aangepaste groepsaccommodatie in It Sailhûs ligt direct aan het Friese meer de Fluessen en is dé plek voor jullie! Groepen van 10 tot 12 personen kunnen hier genieten van een heerlijk weekendje weg of een fantastische vakantieweek aan het water. Kom je met een grotere groep? Dan kan je de groepsaccommodatie combineren met onze luxe vakantiewoningen en riante groepsruimte en in It Sailhûs verblijven met een groep tot wel 36 personen! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Op maat

In overleg kan je bij SailWise een groepsreis bij één van onze locaties op maat samenstellen. Neem contact op met ons via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756 en wij maken graag een offerte op maat!