Faciliteiten

Faciliteiten

Faciliteiten

Een vakantie of activiteit voor mensen met een beperking organiseren kan best een uitdaging zijn. In een revalidatiecentrum, woongroep of op een mytylschool of school voor speciaal onderwijs ben je immers gewend om alle hulpmiddelen bij de hand te hebben. Bij SailWise weten we dat het belangrijk is dat de juiste voorzieningen aanwezig zijn om onbezorgd te kunnen genieten van een vakantie of excursie.

Groepsarrangement op maat

Onze schepen zijn volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk. En ook het kleine vaarmateriaal is (waar nodig) aangepast, zodat iedereen mee kan doen. We beschikken bovendien over diverse aangepaste groepsaccommodaties die rolstoeltoegankelijk zijn. De accommodaties zijn allemaal voorzien van faciliteiten als tilliften, hoog-laagbedden, aangepast sanitair en een toegankelijke keuken. Ook is er een Zuster Alarm Systeem (ZAS) aanwezig op de accommodaties.

De maximale groepsgrootte is afhankelijk van de locatie van je watersportvakantie. Onderstaande aantallen zijn inclusief de begeleiders van een groep.

Benieuwd naar de faciliteiten op de verschillende locaties? Bekijk dan de accommodaties van SailWise op deze website!