Boeken & meer

Boeken & meer

Boeken & meer

Een aantal dingen zijn goed om te weten, voordat je gaat boeken bij SailWise. Voor het gemak hebben wij ze op een rijtje gezet.

Boekingsinformatie en algemene voorwaarden

  • Na een boeking van een accommodatie of activiteit ontvang je een boekingsbevestiging en factuur via mail én in je SailWise-account. In je account kan je ook alle reisinformatie nalezen.
  • SailWise hanteert twee betalingstermijnen. Wij verzoeken je de helft van de prijs binnen 4 weken na boeking te betalen. Het volledige bedrag moet uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis betaald zijn. Bij het niet tijdig betalen van de 1e termijn, heeft SailWise het recht om de boeking automatisch te laten vervallen en wordt € 100,- aan administratiekosten in rekening gebracht (tenzij anders vermeld).
  • Wij adviseren met klem om een annuleringsverzekering af te sluiten en voor de groepsleden een reis- en bagageverzekering af te sluiten.
  • Kwaliteit, veiligheid en integriteit zijn belangrijke begrippen bij SailWise. Op de pagina Downloads vind je een overzicht van belangrijke documenten over dit onderwerp. Via de volgende links kun je rechtstreeks een aantal documenten openen: Algemene voorwaarden, Privacyverklaring, Meldpunt Integriteit en Klachtenprocedure.