Als persoon bijdragen

Als persoon bijdragen

Steun SailWise als persoon

Door jouw bijdrage en die van vele anderen kunnen mensen met een beperking blijven genieten van uitdagende watersport tegen een betaalbare prijs. Het is goed om te weten dat SailWise het CBF-keurmerk heeft en erkend is als ANBI door de belastingdienst (ANBI-nummer 804217488).

Fiscaal aftrekbaar

Jouw donaties zijn door de ANBI-status onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Voor belastingvrije periodieke schenkingen voor een termijn van langer dan 5 jaar, kan je gebruik maken van de Overeenkomst periodieke schenkingen.

Hoe kun je bijdragen aan SailWise?

Vriend van SailWise

Steun ons jaarlijks met een financiële bijdrage van 25,- of een veelvoud van dat bedrag. Een klein bedrag maakt al een groot verschil voor onze deelnemers! Aanmelden als Vriend van SailWise kan via onderstaande knop.

SailWise Club van 100

Wil je je impact op het werk van SailWise vergroten, word dan lid van de SailWise Club van 100. Als lid kan je deelnemen aan exclusieve SailWise evenementen en netwerkbijeenkomsten. Ook houden we je regelmatig op de hoogte van het reilen en zeilen van SailWise. Lid van de SailWise Club van 100 word je door jaarlijks minimaal 500,- te doneren. Aanmelden als lid van de Club van 100 kan via onderstaande knop.

Eenmalige gift

SailWise is blij met alle donaties, groot en klein! Steun SailWise en maak je gift over naar IBAN-nummer NL 14 RABO 0311 3093 72 ten name van SailWise en onder vermelding van Gift + naam van de giftgever. Je kan ook gebruik maken van de doneerknop hieronder.

Periodieke schenkingen

Periodiek schenken kan belastingvoordeel geven. SailWise is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daarmee vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Het voordeel is dat de periodieke gift volledig aftrekbaar is van de belasting, ook als het om een kleine schenking gaat. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het formulier periodieke schenkingen in te vullen, te ondertekenen en naar ons op te sturen. Het formulier periodieke schenkingen kun je hier downloaden >>

Legaat of erfstelling

Vind je het belangrijk dat er ook na overlijden doorgewerkt wordt aan de idealen die je hebt? Overweeg dan een legaat (vastgesteld geldbedrag of goed) voor SailWise op te nemen in je testament. Zo draag je ook na je overlijden bij aan de doelstellingen van SailWise. Voor meer informatie kan je contact opnemen met ons via info@sailwise.nl.

Doneeracties

Regelmatig hebben wij kleine en grote projecten waarvoor extra geld nodig is. Kijk op de pagina doneeracties voor meer informatie!

SailWise als jouw kado of goede doel

Het past helemaal in deze tijd van duurzaamheid om voor je verjaardag, bruiloft of jubileum geen cadeau te vragen, maar een donatie voor een goed doel. Wil je niet alleen een feest vieren voor jezelf en je gasten, maar voor veel meer mensen? Vraag je gasten dan een donatie te doen aan SailWise. Je kunt het bedrag overmaken naar IBAN-nummer NL 14 RABO 0311 3093 72 ten name van SailWise. Of je kunt je eigen actiepagina aanmaken

Wil je een sponsorloop organiseren op jouw school? Organiseer je een benefietconcert? Of houd je een kanorace in je stad of dorp? Wij vinden het geweldig als je SailWise als goed doel verbindt aan je actie. Om het gemakkelijk voor je te maken, kan je zelf een actiepagina aanmaken.

Vriendenloterij met SailWise als goed doel

Veel mensen zijn lid van de Vriendenloterij. Wist je dat de Vriendenloterij jaarlijks ook een flinke bijdrage levert aan SailWise? Ook jij kunt 40% van je inleg voor de Vriendenloterij ten goede laten komen aan SailWise. Bel 088 020 1020 om aan te geven dat SailWise je goede doel naar keuze is. Ben je nog geen lid van de Vriendenloterij? Via onderstaande knop kan je meespelen voor SailWise!

Word vrijwilliger

Een heel mooie manier om SailWise te steunen is door je tijd te geven aan SailWise. Ieder jaar zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Geïnteresseerd in de mogelijkheden?