SailWise havenclub

SailWise havenclub

SailWise havenclub

Watersporters weten als geen ander wat plezier op het water betekent: vrijheid, ontspanning en loskomen van de dagelijkse beslommeringen. Voor SailWise zijn havens en watersportliefhebbers dan ook van grote waarde. SailWise is ontzettend blij met het netwerk van verschillende havens. Tegelijkertijd geven onze schepen een positieve en inclusieve uitstraling aan havens. Een echte win-winsituatie!

Om de samenwerking met havens uit te breiden, is de ‘SailWise Havenclub’ in het leven geroepen. Door lid te worden laten havens zien dat ze SailWise een warm hart toe dragen en graag bijdragen aan watersport die voor iedereen toegankelijk is.

Op welke manier kan je haven SailWise steunen?

Bekendheid geven aan SailWise

Door posters en flyers aan te bieden krijgt SailWise meer bekendheid. Dat is fijn! Veel mensen kennen wel iemand met een beperking. Maar niet iedereen weet dat je bij SailWise actief kunt watersporten, óók als je een handicap hebt! SailWise is altijd op zoek naar vrijwilligers. Juist in havens zijn veel mensen met affiniteit met watersport. Via jouw haven kunnen we in contact komen met hen.

Financiële steun aan SailWise

Als haven kan je helpen door bijvoorbeeld een donatiebox op de balie te zetten of een (vrijwillige) bijdrage te vragen aan de passanten of vaste ligplaatshouders in je haven. Ook kan je partner worden van SailWise en meerdere jaren een financiële bijdrage geven.

SailWise verbinden aan een evenement of actie

Is er wat te vieren in je haven? Organiseer je een leuke activiteit? SailWise denkt graag mee hoe wij hieraan kunnen bijdragen en ons als goed doel kunnen verbinden aan de activiteit.

Word lid van de SailWise Havenclub

Ben je enthousiast geworden van onze mogelijkheden? Word dan ook lid van de SailWise Havenclub! Samen met jou kijken we graag naar wat er in jouw haven mogelijk is. 
Neem contact op met:

Renske Rietbergen (directeur SailWise)
r.rietbergen@sailwise.nl
0228-350756