Ik ben al vrijwilliger

Fijn dat jij je ieder jaar weer inzet voor SailWise! Vrijwilligers zijn namelijk onze belangrijkste schakel tijdens de vakantiereizen. Op deze en volgende pagina's vind je praktische informatie. Mis je informatie? Stuur dan een e-mail naar webredactie@sailwise.nl

Aanmelden voor een nieuw seizoen

Ben je al eerder met ons mee geweest, dan vragen we je om één keer per jaar je gegevens te controleren op de website, dit is meestal aan het begin van het seizoen. Je kunt inloggen met je gebruikersnaam (= je emailadres) en je wachtwoord. Na het controleren of aanvullen voltooi je je inschrijving door op 'verzenden' te klikken. 

Jaarlijks sturen wij vanaf januari met regelmaat de vrijwilligersplanning per mail. Hierop kun je zien hoeveel en welke vrijwilligers er per reis nodig zijn. Daarin maken wij onderscheid tussen algemene vrijwilligers, watersportinstructeurs en verpleegkundigen. 

Digitale nieuwsbrief de Zonnetijding

We sturen ieder kwartaal naar al onze vrijwilligers de digitale nieuwsbrief Zonnetijding en geven zo een kijkje achter de schermen bij SailWise. Ontvang jij de Zonnetijding nog niet, stuur dan een e-mail naar administratie@sailwise.nl, dan word je opgenomen op de mailinglist.

Bekijk onze vrijwilligersfilm:
Klik op onderstaande afbeelding

 

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Vrijwilligerswerk bij SailWise

Bron van energie!