Ik ben al vrijwilliger

Ik ben al vrijwilliger

Ik ben al vrijwilliger

Wat fijn dat jij je al inzet voor SailWise! Dankzij jou en andere vrijwilligers kunnen jaarlijks ruim 1.400 gasten genieten van actieve watersport. Wil jij dit jaar ook weer mee met SailWise? Geef dit dan aan via het inschrijfformulier in je persoonlijke SailWise account.

Aanmelden voor een nieuw seizoen

Wij vragen je als vrijwilliger ieder jaar je gegevens te controleren. Ook dit doe je via het inschrijfformulier in je account. Let op dat je in het formulier aangeeft dat je al eerder al vrijwilliger bij SailWise actief bent geweest. 

Na het controleren van je gegevens en het (eventueel) inschrijven op een reis klik je op 'verzenden' om je bewerkingen te bewaren.

Vrijwilligersplanning

Vanaf januari sturen we met regelmaat een vrijwilligersplanning per e-mail naar je. Hierin kun je zien hoeveel en welke vrijwilligers we per reis (nog) nodig hebben. Je helpt ons enorm door je al ruim van tevoren in te schrijven op een reis. Zo hebben wij sneller onze planning rond en hoeven we minder spoedmailtjes te versturen.

Kwaliteit, veiligheid en integriteit

Kwaliteit, veiligheid en integriteit zijn belangrijke begrippen bij SailWise. Op de pagina Downloads vind je een overzicht van belangrijke documenten over dit onderwerp. Via de volgende links kun je rechtstreeks een aantal documenten openen: Algemene voorwaarden, Privacyverklaring, Meldpunt Integriteit en klachtenprocedure.