Open Dagen SailWise

Open Dagen SailWise

Agenda open dagen

Nieuwsgierig naar de SailWise-locaties? In 2024 organiseren we weer open dagen op de Lutgerdina, Robinson Crusoe, de Beatrix en in It Sailhûs. Houd onze website, Facebook- en Instagram-pagina's in de gaten voor nieuwe data.


Open dag Lutgerdina

Op zaterdag 13 april j.l. organiseerden we een zeer geslaagde open dag op het historische én rolstoeltoegankelijke zeilschip de Lutgerdina.Kon je er nu zelf niet bij zijn maar wil je wel kennis maken met SailWise en ontdekken welke mogelijkheden wij bieden voor mensen met een beperking. Of je nu als deelnemer mee op vakantie wil, een reis of activiteit zoekt voor jouw groep, vrijwilligerswrk wil doen of SailWise financieel wilt steunen. Neem dan contact met ons op via info@sailwise.nl.

Open dag Robinson Crusoe

Wil je weleens zien wat we op het watersporteiland Robinson Crusoe doen voor mensen met een beperking? Onze volledig gerenoveerde accommodatie bezoeken? Vind je het gewoon leuk om weer eens langs te komen?
Speciaal voor geïnteresseerden houden we op zondag 23 juni op ons watersporteiland Robinson Crusoe een open dag!

Open dag It Sailhûs

Op zondag 30 juni organiseren we een open dag op onze watersportaccommodatie It Sailhûs in het Friese Elahuizen. It Sailhûs is multifunctioneel. Of je nu een zeiltocht wil maken met een rolstoeltoegankelijk schip, een unieke vergaderlocatie wil boeken, een vakantiewoning of grote groepsaccommodatie zoekt, een activiteit of vakantie zoekt voor jouw instelling of voor jezelf een zeilvakantie wil boeken, het is allemaal mogelijk in It Sailhûs!