Open dag Lutgerdina

Open dag Lutgerdina

Open dag Lutgerdina

In een heel andere omgeving grenzen ontdekken en verleggen. Een plek waar wind en water ervoor zorgen dat een beperking naar de achtergrond verdwijnt. Dat is wat SailWise te bieden heeft. Watersport brengt mensen in beweging en stimuleert het gevoel van zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en het (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam.

Op zaterdag 13 april organiseren we een open dag op het historische én rolstoeltoegankelijke zeilschip de Lutgerdina. Maak kennis met SailWise en ontdek onze mogelijkheden voor mensen met een beperking. Of je nu als deelnemer mee op vakantie wil, een reis of activiteit zoekt voor jouw groep, vrijwilligerswerk wil doen of SailWise financieel wil steunen... iedereen is welkom!

Datum: Zaterdag 13 april 2024
Tijd: 12:00 uur tot 16:00 uur 
Locatie: Compagnieshaven Enkhuizen

Het wordt een gezellige dag op een prachtig schip. Tijdens de open dag laten we zien wat er bij SailWise mogelijk is voor mensen met een beperking. Medewerkers, vrijwilliger én deelnemers zijn deze dag aanwezig om hun ervaringen met jou te delen. En er zijn diverse activiteiten die in het teken staan van toegankelijke watersport.

Kom je ook langs in Enkhuizen?