Wij zijn SailWise

Ken jij ook dat vrije gevoel van vakantie? Onbeperkt genieten van zeilavonturen, ontspannen over het water kijken en fijne mensen om je heen. Bij SailWise weten we dat watersport een oneindig gevoel van vrijheid geeft!

Vakantie met zorg
Hoe heerlijk is het om te zeilen, kanoën of te waterskiën en zo je lichamelijke of verstandelijke beperking even te vergeten? Dat kan bij SailWise! Van watersporteiland en zeilschip tot een aangepaste vakantiewoning: er is altijd wel een vakantie of activiteit die bij je past.

Begeleide vakantie
Bij SailWise beleven mensen met een beperking samen met vrijwilligers een ultieme vakantie. Door de aangepaste accommodaties en boten - en dankzij de steun van onze trouwe sponsors - kan iedereen volop meedoen. Samen onbeperkt genieten, dat is het motto van SailWise! Doe jij ook mee?

Reisaanbod

50 jaar SailWise vieren we samen

Een jaar met een gouden randje; dat belooft 2024 wel te worden. Vijftig jaar lang hebben mensen met een beperking de kans gekregen om de magie van het watersporten te ervaren en dat gaan we nog heel veel jaren voortzetten. Onze lustrumactiviteiten beloven niet minderen dan één groot feest te worden. Van 11 t/m 20 april organiseren we de SailWise Lustrum10daagse met allerlei festiviteiten op onze locaties. Van een grote reünie en bijzondere optredens tot een regatta en een challenge. Bij welke lustrumactiviteit sluit jij aan?

Lees hier meer over 50 jaar SailWise