Wij zijn SailWise

Ken jij ook dat vrije gevoel van vakantie? Onbeperkt genieten van zeilavonturen, ontspannen over het water kijken en fijne mensen om je heen. Bij SailWise weten we dat watersport een oneindig gevoel van vrijheid geeft!

Vakantie met zorg
Hoe heerlijk is het om te zeilen, kanoën of te waterskiën en zo je lichamelijke of verstandelijke beperking even te vergeten? Dat kan bij SailWise! Van watersporteiland en zeilschip tot een aangepaste vakantiewoning: er is altijd wel een vakantie of activiteit die bij je past.

Begeleide vakantie
Bij SailWise beleven mensen met een beperking samen met vrijwilligers een ultieme vakantie. Door de aangepaste accommodaties en boten - en dankzij de steun van onze trouwe sponsors - kan iedereen volop meedoen. Samen onbeperkt genieten, dat is het motto van SailWise! Doe jij ook mee?

Reisaanbod

Help onze steigers toegankelijk te maken

In de winter van 2022/2023 is de accommodatie op het eiland Robinson Crusoe volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Maar we zijn er nog niet. De steigers en het terras zijn verouderd en aan een dure renovatie toe. Op een aantal plekken steken de schroeven uit het hout, waardoor mensen in een rolstoel het risico lopen op een lekke band.

De toegang van de steigers naar de boten is cruciaal voor onze doelgroep. Zonder is het plaatsnemen in een boot niet mogelijk. We willen de steigers en het terras daarom vernieuwen én toegankelijker maken, met aanpassingen voor mensen in een rolstoel en mensen met een visuele beperking.

Doneer nu