Doneer aan actieve watersport

Doneer aan actieve watersport

Met dank aan fondsen, donateurs en sponsors

‘Er bestaat geen ‘kan niet’, er wordt altijd wel een manier gevonden waarop iets wél kan. 
Dat neem ik ook mee in het dagelijks leven.’ 

(Anne de Ruijter, 28 jaar, geboren met spierziekte SMA type 2)

Steun je SailWise, dan steun je een inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan doen. Watersporten bij SailWise is namelijk veel meer dan een leuke tijd op het water of lekker op vakantie gaan. Door SailWise te steunen maak jij echt een verschil!

5 redenen Sailwise te steunen

  1. Je draagt bij aan het ontwikkelen van zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en stressbestendigheid van deelnemers (onderzoek Wageningen University, 2017).
  2. Je ondersteunt het inclusieve concept van SailWise: vrijwilligers en deelnemers werken als groep samen en zijn gelijkwaardig tijdens het watersporten.
  3. Je draagt bij aan de meerkosten en houdt een aangepaste watersportvakantie betaalbaar voor deelnemers.
  4. Je laat zien dat je je inzet voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen.
  5. En ‘last but not least’: je maakt ontzettend veel mensen blij met een onvergetelijke watersportbeleving!

Waaraan wordt je bijdrage besteed?

Al bijna 50 jaar verzorgt SailWise als non-profitorganisatie watersportvakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Onze stichting beschikt inmiddels over meerdere rolstoelvriendelijke en aangepaste groepsaccommodaties, volledig aangepaste schepen en klein watersportmateriaal. Ieder jaar zijn onderhoud en keuringen nodig om alles veilig, duurzaam en verzorgd te houden. Daarnaast investeert SailWise in (deels verplichte) professionalisering- en veiligheidstrainingen van personeel en vrijwilligers.

Al deze zaken zijn nodig om de zorg en veiligheid van deelnemers tijdens hun vakantie te kunnen waarborgen. Uiteraard hangt hier wel een prijskaartje aan. Toch is een vakantie bij SailWise niet duurder dan een watersportvakantie voor mensen zonder beperking. Dit kan dankzij de steun van fondsen en trouwe sponsors! Ook jij kunt er voor zorgen dat watersport voor iedereen toegankelijk én betaalbaar is.

Hoe kun je sponsoren of doneren?

Wil jij ook bijdragen om mensen met een beperking de laten watersporten? Doneer direct of bekijk via de links hoe je als bedrijf of persoon SailWise kunt steunen. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen voor meer informatie over sponsoring.