It Sailhûs

It Sailhûs

Watersportaccommodatie It Sailhûs

‘Lekker sile!’ zeggen ze in Friesland. En met recht! Want nergens in Nederland vind je een watersportgebied met zoveel aaneengesloten meren, sloten en kanalen. Onze watersportaccommodatie It Sailhûs in Elahuizen heeft een unieke ligging aan de rand van het Friese meer ‘de Fluessen’. De Friese waterwereld ligt aan je voeten!


Vakantiewoningen voor mindervaliden

Wil je graag het comfort van een aangepaste vakantiewoning of groepsaccommodatie? En tegelijkertijd de volledige vrijheid om zelf invulling te geven aan je vakantie? Dan kan je bij SailWise een aangepaste vakantiewoning met speciale faciliteiten huren. En kan je samen met familie of vrienden onbezorgd en zelfstandig op vakantie! Wil je ook het water op? Bij It Sailhûs kan je aangepaste (zeil)boten huren.

Aangepaste vakantiewoning met tillift

Onze vier sfeervol ingerichte vakantiewoningen vind je in Elahuizen, aan de rand van de Fluessen: een van de grootste meren van Friesland. De rolstoeltoegankelijke vakantiewoningen zijn uitgerust voor 4 tot 6 personen en beschikken over faciliteiten zoals een vaste tillift, hoog-laagbedden, aangepast sanitair met een vaste douchestoel en een toegankelijke keuken. De vakantieverblijven zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping van het It Sailhûs en hebben een prachtig uitzicht. Uiteraard zijn de vakantiewoningen bereikbaar met een ruime lift.


Groepsaccommodatie

Zoek je een gezellige en aangepaste accommodatie voor een wat groter gezelschap? It Sailhûs biedt meerdere mogelijkheden! Groepen tot 13 personen kunnen genieten van de zelfstandige groepsaccommodatie in het watersportcentrum. Voor iets meer luxe kunnen twee vakantiewoningen gezamenlijk gehuurd worden. Op die manier ontstaat er een vakantieverblijf voor 8 tot 12 personen.

Kom je met een grote groep? Dan kan je de groepsaccommodatie combineren met onze luxe vakantiewoningen en riante groepsruimte. Zo kun je in It Sailhûs verblijven met een groep tot wel 36 personen!


Varen met aangepaste (zeil)boten

Bij watersportaccommodatie It Sailhûs is een aangenaam terras met zicht op het water. Je kan een (zeil)boot huren met of zonder schipper om de Friese meren te verkennen, ook als je in een rolstoel zit. Ook kun je een familie-sup huren of een Canadese kano.

Rolstoeltoegankelijke activiteiten

Verken je liever het prachtige natuurgebied aan land? Ook dat kan! Rondom It Sailhûs kun je heerlijk wandelen en fietsen, bijvoorbeeld met onze elektrische rolstoelfiets. Of bezoek eens een van de nabijgelegen stadjes van de roemruchte Friese Elfsteden!

Reserveer een aangepaste accommodatie

Voor meer informatie over It Sailhûs kun je terecht op onze websitepagina 'Vakantiewoningen'. Via onderstaande knop vind je deze pagina.

Wil je reserveren of heb je een vraag over een verblijf in It Sailhûs? Of wil je een programma op maat? Neem dan contact met ons op via boekingen@sailwise.nl of 0228-350756. Je kunt ook een reserveringsaanvraag doen via onderstaande knop!

Adres It Sailhûs

Mardyk 11
8581 KG Elahuizen (Friesland)
Telefoon: 0228 350 756
In geval van nood: 06 309 90 298

Stichting

It Sailhûs is een initiatief van Stichting ’t Packhuys Zorgbeheer. Lees meer >>