Open dag It Sailhûs

Open dag It Sailhûs

Open dag It Sailhûs

Onbeperkt genieten van zeilavonturen, ontspannen over het water kijken en fijne mensen om je heen. Bij SailWise weten we dat watersport een oneindig gevoel van vrijheid geeft! Door onze aangepaste accommodaties en boten kan iedereen volop meedoen. Samen onbeperkt genieten, dat is het motto van SailWise!

Watersportaccommodatie It Sailhûs en catamaran Beatrix
‘Lekker sile!’ zeggen ze in Friesland. En met recht! Want nergens in Nederland vind je een watersportgebied met zoveel aaneengesloten meren, sloten en kanalen. Onze watersportaccommodatie It Sailhûs in Elahuizen heeft een unieke ligging aan de rand van het Friese meer ‘de Fluessen’. De Friese waterwereld ligt aan je voeten!

It Sailhûs is multifunctioneel. Of je nu met je gezin een vakantiewoning zoekt, met je familie een grote groepsaccommodatie wil boeken, een dag wil varen met een rolstoeltoegankelijke motorboot of zeilschip, een groepsvakantie zoekt voor jouw instelling of voor jezelf een zeilvakantie wil boeken. Het is allemaal mogelijk in It Sailhûs!

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van It Sailhûs en wil je weten wat er mogelijk is voor mensen met een beperking? Kom dan naar onze open dag!

Datum: Zondag 30 juni 2024 
Tijd: 12.00 - 17.00 uur
Locatie: Watersportaccommodatie It Sailhûs | Mardyk 11 | Elahuizen (klik hier voor de routebeschrijving)

Het wordt een gezellige dag. Tijdens de open dag laten we zien wat er bij SailWise mogelijk is voor mensen met een beperking. Medewerkers, vrijwilliger én deelnemers zijn deze dag aanwezig om hun ervaringen met jou te delen. En er zijn diverse activiteiten die in het teken staan van toegankelijke watersport. 

Kom je ook langs in Elahuizen?