Urlaub für Behinderte

Vakantie voor gehandicapten

Opspattend water in je gezicht, de wind door je haren en het heerlijke gevoel van zelf de touwtjes in handen hebben, letterlijk en figuurlijk. Dat is vakantie vieren bij SailWise! Wij vinden namelijk dat uitdagende watersport voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Vakantie voor gehandicapten

Het leuke is, dat je uit verschillende type vakanties kunt kiezen. Iedere watersportvakantie is anders, maar een aantal dingen zijn gelijk. Zo staan plezier en uitdaging voorop, zijn er rolstoeltoegankelijke activiteiten en accommodaties en je reisgezelschap bestaat uit gelijkgestemden. En zeker niet onbelangrijk: zeilervaring is geen vereiste!

Op vakantie met een handicap

Bij SailWise kan je varen op grote en kleine boten, met of zonder zeil. Je kan volop watersporten vanaf watersporteiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse Plassen, met de catamaran Beatrix de Friese meren ontdekken vanuit watersportcentrum It Sailhûs in Friesland of door Nederland zwerven met zeilklipper Lutgerdina. Wij bieden op onze locaties reizen aan met verschillende groepsgroottes en (groeps)activiteiten. Kortom: er is veel mogelijk en de keuze is aan jou!

Vergoeding vakantie gehandicapten

SailWise heeft al wel een aantal dingen voor jouw verzorgde vakantie geregeld. Zo ga je samen met onze vrijwilligers op reis, die jou ondersteunen waar nodig. Ook zorgen wij voor een gedeeltelijke financiering van je vakantie; je eigen bijdrage is zo’n 50 procent van de werkelijke kostprijs van een reis. Zo blijft je begeleide vakantie ook nog eens betaalbaar!

Boek je vakantie met zorg

Bekijk de verschillende accommodaties van SailWise en het actuele reisaanbod op onze website. Klik op één van de knoppen voor meer informatie over een zeilreis. Uiteraard mag je ook altijd contact met ons opnemen. Wij wensen je alvast veel vakantie voorpret!