Reisgenoten

Reisgenoten

Vaarvakantie met gelijkgestemden

Op vakantie wil je graag zoveel mogelijk jezelf kunnen zijn. Het is dan ook fijn om op vakantie te gaan met een groep die aansluit bij jou als persoon. Om die reden bieden we groepsreizen aan voor verschillende doelgroepen. Op alle locaties worden vakanties georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking of zintuigelijke handicap (LZ), voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en voor mensen met een verstandelijke beperking (VLZ).

Op iedere reis gaan ook vrijwilligers mee die ondersteuning geven bij de dagelijkse zorg en activiteiten. De totale groepsgrootte - dus deelnemers en vrijwilligers - is per locatie verschillend. Bij vakanties op de catamaran Beatrix vanuit It Sailhûs zijn er maximaal 12 gasten, op de Lutgerdina kunnen maximaal 20 gasten mee en op watersporteiland Robinson Crusoe verblijven maximaal 30 gasten.

Een groepsreis bij SailWise betekent overigens niet dat je altijd alles samen als groep doet. Er is uiteraard ook voldoende gelegenheid om zelf dingen te ondernemen. Het blijft tenslotte jóuw vakantie!

Wil je graag samen met je partner, vriend(in), begeleider of familielid op vakantie? Ook dat is mogelijk. Hij of zij kan zich inschrijven als deelnemer en is van harte welkom om samen met jou te genieten van onze actieve watersportactiviteiten. Je reispartner kan zich ook opgeven als vrijwilliger. In dat geval doorloopt je reispartner de procedure om vrijwilliger te worden en is tijdens de vakantie inzetbaar voor hulp aan álle reisgenoten.