Begeleiding

Begeleiding

Begeleiding

Op vakantie wil je graag lekker actief zijn, fijne mensen ontmoeten en lekker ontspannen. En ook belangrijk: je wil graag zelf de touwtjes in handen houden. Bij SailWise kan dat letterlijk en figuurlijk!

De professionele nautische bemanning zorgt ervoor dat iedereen op een veilige manier deel kan nemen aan de watersport. Of het nu gaat om het navigeren van onze grote zeilschepen de Lutgerdina en de Beatrix vanuit watersportaccommodatie It Sailhûs of om te watersporten vanaf Robinson Crusoe: de ervaren en geschoolde crew zorgt ervoor dat jij zo actief mogelijk geniet op het water.

Vakantie met zorg

Ook bij ADL-hulp en zorg houd je zoveel mogelijk zelf de regie. De begeleiding van SailWise bestaat uit vrijwilligers die samen met jou een onvergetelijke tijd willen beleven. Zij helpen je bij de ADL als je daar behoefte aan hebt. Ook kunnen ze hulp en begeleiding bieden bij de watersportactiviteiten. Natuurlijk vinden zij het ook leuk om een gesprekje aan te knopen, gezellig met elkaar te eten of een spelletje te spelen.

Heb je verpleegkundige zorg nodig, dan is dat ook mogelijk. Geef dit aan bij je inschrijving, dan zoeken wij gekwalificeerde vrijwilligers die jouw aangepaste vakantie mogelijk maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.