Van aanmelding tot vakantie

Van aanmelding tot vakantie

Van aanmelding tot vakantie

Aanmelden voor je vakantie in 7 stappen

Ga je met ons mee op zeilavontuur? Voordat jouw onvergetelijke vakantie begint, doorloop je deze 7 stappen:

 1. Bekijk ons complete reisaanbod en alle informatie over een vakantie bij SailWise
   
 2. Heb je een keuze gemaakt voor een vakantie, schrijf je dan in voor de betreffende reis via het online boekingsformulier. Je kan dan ook een alternatieve vakantie doorgeven, mocht de reis van jouw keuze bijvoorbeeld volgeboekt is. Naast algemene informatie wordt er in het formulier ook gevraagd naar je medische achtergrond en je beperking.
   
 3. Hebben wij na aanmelding nog vragen of zijn er onduidelijkheden, dan nemen we contact met je op. We willen jouw vakantie goed voorbereid laten beginnen.  
   
 4. Per e-mail krijg je vervolgens toegangsgegevens voor je persoonlijk SailWise-account. Hier vind je je persoonlijke gegevens, een overzicht van de reis/reizen die je geboekt hebt, namen van je reisgenoten en algemene informatie zoals inpaklijst en route. Het SailWise-account is ook de plek waar je je protocollen van eventuele zorghandelingen en medicijngebruik gaat uploaden.
   
 5. Soms is het niet mogelijk om de reis van je keuze te boeken, bijvoorbeeld omdat de reis al vol zit. In dat geval zoeken we samen met jou naar een andere geschikte reis.
   
 6. Kunnen wij jouw boeking definitief maken, dan ontvang je een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je ook de factuur en staan de betalingscondities vermeld.
   
 7. Voor je het weet, is het moment daar: je gaat op vakantie bij SailWise! Een onvergetelijke zeilvakantie ligt in het verschiet!

Contact opnemen met ons kan via boekingen@sailwise.nl / 0228-350756 / 06-10028408.