Boeken & meer

Boeken & meer

Boeken & meer

Een aantal dingen wil je vast weten, voordat je gaat boeken bij SailWise. Voor het gemak zetten wij ze voor jou op een rijtje.

Boekingsinformatie & Algemene voorwaarden

  • Na aanmelding van een reis ontvang je een aanmeldbevestiging van ons. Is er plek op jouw reis naar keuze, dan ontvang je een boekingsbevestiging en factuur via de mail. Je reis staat na deze bevestiging ook in je SailWise-account. In je account kun je ook alle reisinformatie rustig doorlezen.
  • SailWise hanteert twee betalingstermijnen. We verzoeken je de helft van de reissom binnen 4 weken na de datum van de boekingsbevestiging over te maken. Het volledige bedrag moet uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis voldaan zijn.
  • Wij adviseren je om een reis- en bagageverzekering af te sluiten.
  • Het is mogelijk om bij inschrijving een annuleringsverzekering af te sluiten bij SailWise. De kosten daarvan bedragen 4,5% van de reissom (exclusief assurantiebelasting). Bekijk hier meer informatie over de voorwaarden annuleringsverzekering.
  • SailWise houdt zich het recht voor om tot 4 weken voor vertrek een reis te annuleren wegens onvoldoende deelname of bijzondere omstandigheden. Samen met jou zoeken we een passend alternatief. Is er geen alternatief beschikbaar, dan krijg je de volledige reissom inclusief eventueel betaalde annuleringsverzekering door SailWise terugbetaald.
  • SailWise is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).
  • Kwaliteit, veiligheid en integriteit zijn belangrijke begrippen bij SailWise. Op de pagina Downloads vind je een overzicht van belangrijke documenten over dit onderwerp. Via de volgende links kun je rechtstreeks een aantal documenten openen: Algemene voorwaarden, Privacyverklaring, Meldpunt Integriteit en Klachtenprocedure.