Watersportcentrum It Sailhûs

Aangepaste vakantie in Friesland

Zin in nieuwe uitdagingen, maar hou je ook van comfort? Dan is een vakantie bij watersportcentrum It Sailhûs in het Friese Elahuizen een aanrader! Deze ruime, moderne accommodatie ligt direct aan het grootste meer van Friesland: de Fluessen. Geniet van de rust en vrijheid aan het water, ontdek Friesland of ga lekker zeilen op de Friese meren. Je wil er gewoon niet meer weg!

Accommodatie vol mogelijkheden

It Sailhûs beschikt over vier vakantiewoningen (4-6 personen), een groepsaccommodatie (13 personen) en een vergaderruimte (6-18 personen). Bovendien is er een grote groepsruimte met loungebanken, riante eethoek en professionele keuken, die exclusief voor jouw gezelschap geboekt kan worden. Zo is het zelfs mogelijk om het gehele Sailhûs te boeken voor groepen tot wel 36 personen! We maken graag een offerte op maat voor jouw gezelschap.

Open dag

Nieuwsgierig naar It Sailhûs en wil je deze fantastische accommodatie en ons vaarmateriaal zien? Zet dan zaterdag 17 juni 2023 in je agenda! Meer informatie over onze open dag volgt. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten.

Zeilen voor mensen met een beperking

Geniet van de rust, ruimte en natuur op de Fluessen en omliggende Friese meren. Bij je appartement kan je een (zeil)boot huren om zelfstandig mee het water op te gaan. Voor gasten van It Sailhûs met zeilervaring zijn er leuke zeilbootjes te huur. Op de steiger staat zelfs een tillift om transfers van en naar een boot te maken. Heb je geen zeilervaring, dan is onze rolstoeltoegankelijke pontonboot een uitkomst! Er is voor ieder wat wils. Bekijk hier onze aangepaste (zeil-)boten >>

Watersportcentrum It Sailhûs

Mardyk 11
8581 KG Elahuizen (Friesland)
Telefoon: 0228-350756
In geval van nood: 06-30990298

It Sailhûs is een initiatief van Stichting ’t Packhuys Zorgbeheer. Lees meer >>