Nationaal MS fonds reisoverzicht

 

 

 

 

Nationaal MS fonds en SailWise organiseren uitdagende activiteiten op het water voor mensen met MS

Het Nationaal MS fonds organiseert al een aantal jaar meerdere keren per jaar activiteiten op het water voor mensen met MS. Tijdens deze weekenden verleggen deelnemers met MS hun grenzen door dingen te doen die zij normaal nooit voor mogelijk hielden. Kanoën, surfen, zeilen en waterskiën, niets is te gek.

Voor deze activiteiten werkt het Nationaal MS fonds al jaren nauw samen met SailWise. Want SailWise is een stichting die actieve watersporten aanbiedt voor mensen met een beperking. De accommodaties en boten zijn volledig aangepast, waardoor ze ook uitstekend geschikt zijn voor mensen met MS.

Vanaf seizoen 2019 hebben het Nationaal MS fonds en SailWise hun samenwerking geïntensiveerd en kun je je via deze besloten pagina op de website van SailWise opgeven voor de MS-watersportweekenden.

Net als voorgaande jaren vragen we een eigen bijdrage van 100 euro per persoon per activiteit.

LZ
Robinson Crusoe

Nationaal MS-fonds Watersportweekend

30 aug. t/m 1 sep.

De wind door je haren terwijl je geniet van het uitzicht over het water? Dit weekend is boordevol spetterende inspanning &eacu...

€ 100

LZ
Robinson Crusoe

Nationaal MS-fonds watersportweekend

13 sep. t/m 15 sep.

Zeilen, surfen, kanoën, roeien of toch liever waterskiën? Het kan allemaal op ons watersporteiland Robinson Crusoe! Met de ju...

€ 100