Nationaal MS fonds reisoverzicht

 

 

 

 

Nationaal MS fonds en SailWise organiseren uitdagende activiteiten op het water voor mensen met MS

Het Nationaal MS fonds organiseert al een aantal jaar meerdere keren per jaar activiteiten op het water voor mensen met MS. Tijdens deze weekenden verleggen deelnemers met MS hun grenzen door dingen te doen die zij normaal nooit voor mogelijk hielden. Kanoën, surfen, zeilen en waterskiën, niets is te gek.

Voor deze activiteiten werkt het Nationaal MS fonds al jaren nauw samen met SailWise. Want SailWise is een stichting die actieve watersporten aanbiedt voor mensen met een beperking. De accommodaties en boten zijn volledig aangepast, waardoor ze ook uitstekend geschikt zijn voor mensen met MS.

Sinds seizoen 2019 hebben het Nationaal MS fonds en SailWise hun samenwerking geïntensiveerd en kun je je via deze besloten pagina op de website van SailWise opgeven voor de MS-watersportweekenden.

LET OP!
Vanwege de huidige corona-maatregelen hebben het Nationaal MS fonds en SailWise na intensief beraad helaas gezamenlijk moeten besluiten alle activiteiten voor 2020 te annuleren.
Mensen die zich reeds hadden ingeschreven krijgen persoonlijk bericht.

Natuurlijk zal SailWise in 2021 weer in nauwe samenwerking met het Nationaal MS fonds nieuwe activiteiten speciaal voor mensen met MS organiseren en gaan aanbieden.
Ten tijde van de MS-dag in november zullen de nieuwe reizen hier gepubliceerd worden en kan iedereen zich weer inschrijven.

 

 

Geen reizen gevonden