Reisoverzicht Nationaal MS Fonds 2023

Samen met het Nationaal MS Fonds organiseert SailWise watersportweekenden voor mensen met MS. Deze weekenden zijn niet alleen gezellig, je verlegt er ook je grenzen en doet dingen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Kanoën, zeilen, surfen, suppen, waterskiën... niets is te gek. Bovendien is er ruimte om met gelijkgestemden te praten en nieuwe vrienden te maken. Kortom, een heerlijk weekend weg en een ervaring om nooit te vergeten.

MpowerS watersportweekenden
In 2023 organiseren we ook weer een zeilweekend voor jongeren t/m 35 jaar. Ben jij jong en heb je MS? Dan is dit een unieke kans om met leeftijdsgenoten een fantastisch weekend te beleven en de uitdagingen met elkaar aan te gaan.

Lees meer over Robinson Crusoe >>

LET OP! Omdat het Nationaal MS Fonds iedereen dit avontuur op het water gunt, geven zij in 2023 voorrang aan mensen die nog geen zeilweekend van het MS Fonds hebben bijgewoond. Ben je al eens mee geweest en wil je graag nog een keer mee? Schrijf je dan in voor de wachtlijst door een e-mail te sturen naar boekingen@sailwise.nl met daarin je naam, e-mailadres en het weekend waarvoor je je in wil schrijven op de wachtlijst. Mocht er een plekje vrij komen, dan nemen wij contact met je op.
 

Geen reizen gevonden