Watersporteiland Robinson Crusoe

Corona-veilige én aangepaste vakantie

Ooit gedroomd van catamaranzeilen in een trapeze, nachtzeiltochten of kanoën bij zonsopgang? Of ga je liever waterskiën, surfen of er helemaal alleen met een zeilbootje op uit? Dacht je dat dat niet mogelijk zou zijn vanwege je beperking. Dan heb je het mis! SailWise zorgt dat jouw droom uitkomt op het vakantie-eiland Robinson Crusoe. Dit unieke eiland met gezellige, volledig aangepaste en rolstoeltoegankelijke accommodatie ligt midden in de Loosdrechtse Plassen.

 

Vakantie-eiland

Een vakantie-eiland midden in de Loosdrechtse Plassen... unieker wordt het niet! Zodra je op onze (rolstoeltoegankelijke) veerpont stapt begint je vakantie! Op ons watersporteiland Robinson Crusoe breng jij je vakantie door met gelijkgestemden, een paar gespecialiseerde vrijwilligers en de bemanning van SailWise. Verder zijn jullie de enige op het eiland!

Ons watersporteiland heeft een ruim buitenterrein, met een groot grasveld en gezellig buitenterras. Op het eiland vind je voldoende beschutting door de aanwezige bomen, maar heb je ook een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Het eiland heeft een eigen haventje, waar al het vaarmateriaal van Robinson Crusoe ligt. Onze watersportmaterialen zijn (waar nodig) aangepast voor mensen met een beperking. Ook voor rolstoelgebruikers! En de steigers zijn breed genoeg voor rolstoelen en er is een tillift om de overgang naar boot gemakkelijker te maken.

Watersporteiland Robinson Crusoe

Porseleinhaven
Tegenover Oud Loosdrechtsedijk 220
1231 NG Oud-Loosdrecht
Telefoon: 0228-350756
In geval van nood: 06-10028399