Watersporteiland Robinson Crusoe

Openingsactie: krijg tot 500,- korting!

Vanaf 3 juli is het mogelijk een corona-veilige vakantie te boeken op SailWise-watersporteiland Robinson Crusoe! Wij hebben er ontzettend veel zin in en daarom hebben we een knallende openingsactie! Boek nu voor een verblijf in de periode van 3 t/m 17 juli 2020 en krijg tot 500,- korting!

Corona-veilige én aangepaste vakantie

Een vakantie-eiland midden in de Loosdrechtse Plassen... unieker wordt het niet! Kom deze zomer voor een onvergetelijke gezinsvakantie naar ons watersporteiland Robinson Crusoe! We hebben van het eiland een coronaveilig vakantie-eiland gemaakt met drie studio's voor 2 tot 6 personen én onze indrukwekkende tweemastklipper Lutgerdina als slaapschip voor 8 personen.

Bij je accommodatie kan je kosteloos gebruikmaken van de aanwezige (zeil)boten om zelfstandig het water op te gaan. Alle materialen zijn aangepast, zodat écht iedereen - ongeacht handicap of beperking - actief mee kan doen. Geen zeilervaring? Dan zijn er kano's, sups en motorgedreven boten, kan één van onze vrijwilligers je (op afstand) begeleiden bij het zeilen* én kan je heerlijk relaxen op het eiland of de leuke plaatsjes rond de Loosdrechtse Plassen bezoeken. Kortom: genoeg te doen!

* Houd er rekening mee dat de gastheer/-vrouw en (zeil)vrijwilligers te allen tijde 1,5 meter afstand houden tot jou en de andere gasten.

Vakantie-eiland

Zodra je op onze veerpont stapt begint je vakantie! Midden op de Loosdrechtse plassen, op ons unieke watersporteiland Robinson Crusoe, breng jij je vakantie door met slechts een paar andere gezinnen en de gastheer/-vrouw. Verder zijn jullie de enige op het eiland! Pak één van onze leuke en veelzijdige bootjes, ga er een dagje op uit met de fiets of geniet in alle rust - aan het water - van een goed boek; het is aan jou!

Ons watersporteiland heeft een ruim buitenterrein, met een groot grasveld en gezellig buitenterras. Alle gasten hebben hun eigen buitenmeubilair en er zijn vuurkoven en een echte pizza-oven. Op het eiland vind je voldoende beschutting door de aanwezige bomen, maar heb je ook een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Het eiland heeft een eigen haventje, waar al het vaarmateriaal van Robinson Crusoe ligt. Onze watersportmaterialen zijn (waar nodig) aangepast voor mensen met een beperking (ook voor rolstoelgebruikers). En de steigers zijn breed genoeg voor rolstoelen en er is een tillift om de overgang naar boot gemakkelijker te maken.

Halfpension

Je verblijf op watersporteiland Robinson Crusoe is op basis van halfpension, dus inclusief ontbijt en lunch. De gastheer/-vrouw brengt iedere ochtend verse ontbijtspullen bij jouw kamer, zodat je met je gezelschap in jullie accommodatie of buiten op het terras jullie eigen ontbijt en lunch kunnen verzorgen.

Voor het avondeten kan je kiezen voor een verzorgde maaltijd door jullie gastheer/-vrouw. De ene avond gaat de pizza-oven aan voor heerlijke, zelfgebakken pizza's. De andere avond wordt er een maaltijd bij een plaatselijk restaurant gehaald of kan je meedoen met een leuke kookworkshop. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een restaurant aan wal te kiezen om uit eten te gaan.

Watersporteiland Robinson Crusoe

Porseleinhaven
Tegenover Oud Loosdrechtsedijk 220
1231 NG Oud-Loosdrecht
Telefoon: 0228-350756
In geval van nood: 06-10028399