Adopteer een hut

Adopteer een hut

Houd de Lutgerdina in de vaart

Deelnemers van onze zeilvakanties betalen zo’n 50% van de kostprijs voor hun reis. Het restbedrag wordt gefinancierd door sponsoren en donateurs. We hebben structureel steun nodig om de zeilvakanties op de Lutgerdina betaalbaar te houden voor onze gasten. Want waarom zouden zij meer voor een zeilvakantie moeten betalen dan mensen zonder beperking?

Adopteer jij deze hut?

Zorg jij ervoor dat onze deelnemers in 2023 en de jaren daarna weer kunnen varen met de Lutgerdina? Adopteer een hut en houd de Lutgerdina betaalbaar én toegankelijk voor mensen met een beperking. Kies je een 2-persoonshut, dan bied je 40 mensen de mogelijkheid om op vakantie te gaan met de Lutgerdina. Adopteer je een 4-persoonshut, dan kunnen maar liefst 80 mensen met een beperking mee op de Lutgerdina. De hut draagt bovendien een jaar lang jouw (bedrijfs)naam.

2-persoonshut                 € 4.000,- per jaar
4-persoonshut                 € 8.000,- per jaar

Heb je interesse of wil je direct een hut adopteren? Laat het ons weten via het contactformulier en we nemen contact met je op. Of neem zelf contact op met:
Renske Rietbergen (SailWise directeur)
06-53749025
r.rietbergen@sailwise.nl
 

Over de Lutgerdina

SailWise-tweemastklipper Lutgerdina is een historisch schip uit 1897! Sinds 1981 is het schip volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk voor mensen met een handicap of beperking. Het schip kan bediend worden vanuit een rolstoel, beneden zijn er hutten met tilliften en hoog-laagbedden en ook de keuken, douches en toiletten zijn aangepast. Iedereen kan dus mee met de Lutgerdina!

Op de Lutgerdina ontdekken mensen met een beperking wat ze wél kunnen. Zichzelf ontwikkelen, grenzen verleggen en eigen regie zijn hierbij de sleutelwoorden. Hierdoor voelen zij zich fysiek en mentaal minder geremd, kunnen ze meer uit het dagelijks leven halen en hun leven op meer zelfstandige wijze leiden. Kortom: een zeiltocht op de Lutgerdina is veel meer dan een leuke tijd op het water!

  • “Op de Lutgerdina krijg ik de mogelijkheid om te sporten op een manier waarop ik écht iets kan bijdragen."