Doneer zodat Lisette kan zeilen

Doneer zodat Lisette kan zeilen

Doneer voor een nieuwe Sailhorse

Lisette heeft een spierziekte en zit in een rolstoel. “Het is heerlijk om lekker actief bezig te zijn en nieuwe uitdagingen aan te gaan bij SailWise. Ik vergeet mijn beperking als ik aan het zeilen ben. De Sailhorse is mijn favoriete zeilboot. Ze is sportief en heel snel op het water.” De romp van de Sailhorse van SailWise is oud en hard aan vervanging toe. De Sailhorse Sailing Club helpt SailWise met een nieuwe Sailhorse. Echter alleen met jouw steun kan SailWise een nieuwe boot bekostigen.

Doneer nu zodat Lisette en andere mensen met een beperking kunnen blijven watersporten.

Over SailWise

De wind in de zeilen, het klotsende water tegen de boeg en de zon in het gezicht: zeilen geeft een ultiem gevoel van vrijheid. SailWise is al bijna 50 jaar de enige aanbieder in Nederland van meerdaagse, uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een lichamelijke of zintuigelijke handicap, een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Dat doen we vanaf drie locaties in Nederland:

  • Tweemastklipper Lutgerdina (Enkhuizen, Noord-Holland)

  • Watersportcentrum It Sailhûs met de catamaran Beatrix (Elahuizen, Friesland)

  • Watersporteiland Robinson Crusoe (Loosdrecht, Noord-Holland)

Voor deelnemers van SailWise is watersporten veel meer dan alleen een leuke tijd op het water. De activiteiten hebben een positieve invloed op de zelfredzaamheid, het zelfvertrouwen en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam van onze deelnemers.

Op en rond het water genieten onze gasten niet alleen van onvergetelijke, maar ook betaalbare vakantie. Deelnemers van onze zeilvakanties betalen maar zo'n 50% van de kostprijs. De meerkosten zijn voor rekening van SailWise.