Stap 1: Heb je al een account?

Heb je al een account?

Ik heb nog geen account

Volgende stap
Stap 2: Contactgegevens
Telefoonnummer achter de vooringevulde landcode als volgt invullen: +31 228350756
Je moet minimaal één telefoonnummer veld invullen
Stap 3: Postadres
Stap 4: Factuuradres
Stap 5: Wie te waarschuwen in geval van nood?
Je moet minimaal één telefoonnummer veld invullen
Stap 6: Algemeen
Stap 7: Ervaring
Stap 8: Extra informatie

Niet iedereen beschikt over een auto en soms is het lastig om met het OV tijdig op de accommodatie te komen. Het is daarom prettig als vrijwilligers met elkaar kunnen carpoolen. Wil jij daaraan meewerken?

Tijdens onze activiteiten worden veel mooie foto's gemaakt. Leuke, spontane foto's, die actie, plezier en de sfeer van onze activiteiten uitstralen willen wij graag gebruiken voor onze publicaties (folder, website en ander promotiemateriaal). Ga je akkoord met het gebruik van foto's waar je herkenbaar op voorkomt zonder voorafgaande toestemming, voor promotionele doelen van SailWise?

SailWise zal alle op de inschrijving betrekking hebbende correspondentie via de aangegeven voorkeurswijze versturen.

Stap 9: Introductie weekend verplicht voor nieuwe vrijwilligersStap 9: Voor welke activiteit meld ik me aan?
Voor welk introductie weekend of dag meld je je aan?

Je kunt je het hele jaar door aanmelden als nieuwe vrijwilliger. We zullen je dan een uitnodiging sturen voor één van de nieuwe introductiedagen. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd even contact opnemen met boekingen@sailwise.nl. Selecteer hieronder de introductiedag of -weekend waar je aan deel wilt nemen. Mochten de introductiedagen voor dit seizoen al geweest zijn, dan zullen we je een uitnodiging sturen voor één van de nieuwe nog in te plannen introductiedagen.

De gekozen activiteit/vakantie
Tweede activiteit/vakantie
Beschikbaarheid voor groepsboekingen op Robinson Crusoe (watersport ervaring vereist)

Voor het vrijwilligen op Robinson Crusoe hebben we naast de inzet tijdens de individuele periodes uit ons vaarprogramma ook nog vrijwilligers nodig voor de zeil/watersport instructie tijdens groepsboekingen (bijvoorbeeld mytylscholen, revalidatiecentra). Geef hiernaast de periode(s) aan wanneer je beschikbaar bent.

Bij het verstrekken van onjuiste en/of niet volledige gegevens heeft SailWise het recht je van deelname uit te sluiten. Ondergetekende verklaart dat de gegevens naar waarheid en volledig zijn ingevuld als mede akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en de aanvullende voorwaarden voor vrijwilligers.

Ga één stap terug