16 januari 2024

50 jaar SailWise

Grenzen verleg je samen

Een jaar met een gouden randje: dat belooft 2024 voor SailWise te worden. Vijftig jaar lang hebben mensen met een beperking de mogelijkheid gekregen om de magie van het watersporten te ervaren en daarmee hun grenzen te verleggen. En dat gaan we nog heel veel jaren voortzetten.

Of je nu een zeiler met een beperking bent die de wind in de zeilen wil voelen of een enthousiaste vrijwilliger die wil bijdragen aan een inclusieve gemeenschap – bij SailWise vind je een plek waar je samen met anderen dromen en doelen werkelijkheid laat worden.

‘Grenzen verleg je samen.’ Dat is het motto van de SailWise Lustrum10daagse. Onze lustrumactiviteiten beloven niets minder dan één groot feest te worden. Van 11 t/m 20 april organiseren we de SailWise Lustrum10daagse met allerlei festiviteiten op al onze locaties. Van de spectaculaire IJsselmeer Challenge en grote reünie tot een regatta en een spectaculair concert op de Loosdrechtse Plassen.

Graag houden wij je op de hoogte van deze activiteiten en nemen we je mee in de geschiedenis van SailWise. Neem regelmatig een kijkje op de website en geniet mee met (de voorbereiding van) alle festiviteiten. En natuurlijk: vergeet je niet aan te melden voor een of meerdere activiteiten!

Terug naar het overzicht