28 maart 2017

Badeendrace Maarssen

Op donderdag 27 april – Koningsdag - organiseert Lions Club Maarssen voor SailWise de 4e badeendrace in de Vecht bij de Evert Stokbrug in het hart van Maarssen-dorp. Voor € 2,50 per eend (5 eenden voor € 10!) kunnen genummerde eenden worden geadopteerd. De eenden zullen om 14.30 uur te water worden gelaten. Voor de eerste 15 eenden die stroomafwaarts als eerste de finish zijn gepasseerd, zijn mooie prijzen beschikbaar, waaronder een Apple iPad Air, JBL Bluetooth speakers, een Samsung Galaxy tablet, Salora Action camera's, dinerbonnen van restaurant Enya en bioscoopbonnen.

De opbrengst komt geheel ten goede aan SailWise. De opbrengst wordt met 50% vermeerderd door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK - www.nsgk.nl)  Met andere woorden, als je een badeend koopt om mee te doen aan de badeendrace, levert dat niet alleen een prachtige opbrengst op voor SailWise maar maak je ook kans op mooie prijzen.

Kortom: doe mee, zorg ervoor dat op Koningsdag de Vecht eventjes geel ziet van de eenden, en maak daarmee ook de watersportactiviteten voor mensen met een handicap mogelijk!

Voor meer informatie én het bestellen van badeenden, zie ook www.badeendrace.nl.

 

Terug naar het overzicht