6 april 2016

Badeendrace op Koningsdag voor SailWise

Op woensdag 27 april – Koningsdag – organiseert Lions Club Maarssen voor SailWise de 3e badeendrace in de Vecht bij de Evert Stokbrug in het hart van Maarssen-dorp. Voor € 2,50 per eend (5 eenden voor € 10!) kunnen genummerde eenden worden geadopteerd. De eenden zullen om 14.30 uur te water worden gelaten. Voor de eerste zes eenden die stroomafwaarts als eerste de brug zijn gepasseerd zijn mooie prijzen beschikbaar: o.a. Apple iPad Air, GoPro Hero+, Samsung tablet, Salora sportcamera, dinerbon Restaurant Enya en JBL Bluetooth speakerset. 

De opbrengst komt geheel ten goede aan SailWise, de organisatie die zich inzet voor meerdaagse, uitdagende watersportactiviteiten voor mensen met een beperking ( www.sailwise.nl ). De opbrengst wordt verdubbeld door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK – www.nsgk.nl ). 

Kortom: doe mee, zorg ervoor dat op Koningsdag de Vecht eventjes geel ziet van de eenden, en maak daarmee ook de watersportactiviteiten voor mensen met een handicap mogelijk!

Zie voor meer informatie én het bestellen van badeenden ook: www.badeendrace.nl.

Terug naar het overzicht