13 december 2022

Belactie VriendenLoterij

Samen met de VriendenLoterij houden we op 20 december een belactie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor SailWise. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op dinsdag 20 december tussen 19.00 en 21.00 uur kun je een telefoontje van ons verwachten met de vraag of je in de VriendenLoterij mee wilt spelen voor SailWise. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van jouw inleg komt ten goede aan SailWise.
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 200.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 130 musea en ontvang je korting op dagjes en avondjes uit.

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar info@sailwise.nl. Wil je juist wél gebeld worden voor de aanschaf van een lot of het omzetten van jouw lot naar SailWise? Stuur dan ook een mail naar info@sailwise.nl. Dan zetten we je bovenaan de bellijst.

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten om zo extra geld voor SailWise bijeen te brengen. Houd je telefoon op 20 december extra in de gaten!

Terug naar het overzicht