29 september 2016

Bijzonder bezoek bij Robinson Crusoe

Op het eiland hadden we niet alleen bijzonder bezoek van de leerlingen en de ouders van de school Mariendael: op 27 september bezochten ook Bert van Marwijk (bondscoach Saoedi Arabië/oud-bondscoach Nederlands elftal), Monique Kalkman (voormalig Paralympisch kampioen rolstoeltennis en rolstoeltafeltennis) en vertegenwoordigers van Menzis het eiland.

Tijdens het Nationaal Gala 2015 van het Fonds Gehandicaptensport heeft Menzis een veilingitem gekocht voor een watersportmidweek op het eiland Robinson Crusoe. Deze midweek heeft Menzis cadeau gegeven aan de school Mariendael.

Na een welkomstwoord van Gijs Rotteveel, directeur Commercie Menzis, overhandigde Frank van den Wall Bake, bestuurslid van Fonds Gehandicaptensport, een prachtige litho van Jan Sierhuis als dank voor de vele jaren dat Menzis de gehandicaptensport ruimharig ondersteunt.

Daarna gingen de kinderen samen met Bert van Marwijk en Monique Kalkman sporten, mochten de leerlingen allerlei vragen stellen Bert van Marwijk en was er een heuse handtekeningensessie.

 

Terug naar het overzicht