5 november 2016

Coöperatiefonds Rabobank Gooi en Vechtstreek schenkt SailWise ruim € 12.000!

Op 2 november  heeft SailWise een prachtige cheque ontvangen van € 12.144,- van het Coöperatiefonds Gooi en Vechtstreek. Met dit fantastische bedrag kunnen op het eiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse Plassen, één van de locaties van SailWise, noodzakelijke investeringen worden gedaan om onze deelnemers, mensen met een beperking, een fantastische tijd op en rond het water te geven. Naast nieuwe zwemvesten kunnen onder andere een nieuwe douchestoel en –brancard worden aangeschaft.

SailWise was een van de vele gelukkige organisaties die tijdens de avond in theater Spant in Bussum een cheque mochten ontvangen.

Menne Scherpenzeel, directeur van SailWise: “Het is ongelofelijk fijn om zo’n mooi bedrag te ontvangen. Hiermee kunnen we mensen met een beperking een onbezorgde tijd op het water geven. Zonder maatschappelijk partners als de Rabobank zou dit niet mogelijk zijn. Zij maken echt het verschil. Wij zijn de Rabobank dan ook erg dankbaar. En ik weet zeker dat ik dit ook uitspreek namens alle deelnemers en vrijwilligers van SailWise.”

Annemarie Basjes, directeur Particulieren en Private Banking, Rabobank Gooi- en Vechtstreek:
"Vele inwoners uit de Gooi- en Vechtstreek zijn op de een of andere manier verbonden aan een club of vereniging op het gebied van sport, cultuur en natuur. Of bij een instelling die het leven van anderen mooier of beter maakt, zoals Sailwise. Via het Coöperatiefonds van de bank kunnen we een bijdrage leveren aan deze mooie initiatieven. Met het Coöperatiefonds vloeit namelijk op voordracht van leden een deel van onze winst terug naar de gemeenschap. Dit leidt tot een hechtere samenleving. Als betrokken bank zijn we er trots op dat we hieraan een bijdrage mogen leveren."

Terug naar het overzicht