8 augustus 2017

Deelnemer Anja is genomineerd een award!

Onze trouwe deelnemer Anja van Wijk is genomineerd voor de 'Gouden Venus van Milo award'. Een award die uitgereikt wordt aan mensen met een beperking die inspirerend zijn voor anderen.

Jolanda Ossenblok en haar man hebben Anja hiervoor genomineerd. Jolanda: “Ik heb Anja jaren geleden tijdens het rolstoeldansen leren kennen. Door haar spasme zit Anja  in een rolstoel, dit is best wel zwaar. Maar Anja is een vrouw die er voor kiest om haar eigen zorgen naast zich neer te leggen en zich meer zorgen te maken om de mensen om haar heen. Ze heeft zo veel liefde en energie voor de mensen om zich heen, daar is ze naar mijn mening echt uniek in. Ze doet aan rolstoeldansen en inspireert ook dementerende ouderen op Park Boswijk door haar vrolijkheid. Een knuffel en een glimlach doen vaak wonderen. En ook hebben deze ouderen veel plezier beleefd aan  aan de dansmiddagen die Anja al een aantal keer voor hen georganiseerd heeft. Ze  inspireert  anderen door haar weblog:  ‘weblog.borsato.nl/anjaheesbeen’ bij te houden. Hier krijgt ze veel positieve reacties op. Door veel therapie ging haar wens in vervulling en heeft ze een beetje leren lopen. Op de fanclubdag bij Marco Borsato heeft ze dat laten zien door met een rollator te lopen, dit terwijl haar verteld was dat ze nooit zou leren lopen.Dat is waarom ik vind dat Anja deze prijs verdient!" 

Al jaren gaat Anja met SailWise mee, ook als ze met ons op vakantie is, is zij altijd in voor een praatje of een goede grap, staat ze voor anderen klaar en heeft een luisterend oor.
Anja:"Voor mij betekent SailWise en het eiland Robinson Crusoe zóveel! In de week dat ik daar ben, voel ik geen beperkingen en ben ik één met de bootjes en het water. Dat is wat voor mij het belangrijkste is aan een week zeilen. Je hoofd leeg maken. En juist daarom wil ik, als ik win graag mijn prijs aan SailWise schenken."

Om te winnen heeft Anja jouw stem nodig!
Stemmen kan via:

http://goudenvenusvanmilo.nl/genomineerden-2017/?app_data=58803

 

Terug naar het overzicht