10 oktober 2017

SailWise en DiVetro sluiten maatschappelijk partnership

DiVetro gaat de komende drie jaar een maatschappelijk partnership aan met SailWise. Als start daarvan ontving Menne Scherpenzeel, directeur van SailWise, op 28 september een prachtige cheque van € 3.500,- uit handen van Job van Weeren, Alice de Boer en Danielle de Groot van DiVetro. DiVetro is een onafhankelijk strategisch adviesbureau voor IT-gerelateerde vraagstukken op het gebied van analyse, sourcing en management.

Naast een jaarlijkse bijdrage gebruikt DiVetro de accommodaties van SailWise voor teambijeenkomsten en relatiedagen. De medewerkers van DiVetro steken ook graag hun handen uit de mouwen tijdens klusdagen.

Job van Weeren: 'Vanaf de oprichting van DiVetro, nu zo’n elf jaar geleden, besteden we elk jaar energie, tijd en geld aan goede doelen. En elke drie jaar verbinden we ons aan een nieuw goed doel, gekozen door onze medewerkers. Wij zijn veel werkzaam voor zorginstellingen en vinden het ook daarom geweldig om ons te verbinden aan zo’n mooie organisatie als SailWise'.

Menne Scherpenzeel: ‘Niet alleen de jaarlijkse donatie voor SailWise is al fantastisch. Het is ook mooi om te zien dat DiVetro ook op andere wijze SailWise ondersteunt’.

Meer informatie?
Lees hier meer over de visie van DiVetro op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

SailWise en DiVetro sluiten maatschappelijk partnership
Terug naar het overzicht