9 april 2019

Groot onderzoek naar reizen met een beperking en aangepaste vakanties

Doe mee en maak kans op een weekend voor 4 personen in It Sailhûs!

Reizen en op vakantie gaan moet voor iedereen mogelijk zijn. Helaas, is dat soms lastig voor ongeveer 1 miljoen mensen met een beperking in Nederland. Veel reisorganisaties en accommodaties willen graag leren wat ze moeten doen om beter aan te sluiten bij de wensen en behoeften van mensen met een beperking en hun reisgenoten. Brancheorganisaties ANVR en NBAV doen daar dit jaar onderzoek naar samen met onderzoekers van CELTH.

Heb je een beperking, woon je met of zorg je voor een persoon met een beperking dan nodigen we je van harte uit mee te doen. Klik op deze link om naar de vragenlijst te gaan. Werkt de link niet ga dan naar dit adres https://buas.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3TVgX3RjJDKrFxX.  

Onder de deelnemers aan de vragenlijst wordt een weekend voor 4 personen in een volledige aangepast appartement van It Sailhûs verloot. Wil je daar kans op maken vergeet dan niet je mailadres in te vullen aan het einde van de vragenlijst.

Voor een ander deel van dit onderzoek, zijn de onderzoekers op zoek naar personen die ons deelgenoot willen maken van hun vakantie, en dan met name de dingen waar reisorganisaties nog wat kunnen leren over reizen met een beperking.

Deze informatie gaan we verzamelen via een speciale app die alleen werkt op een android of Apple smartphone of tablet. Heb je interesse om mee te doen, stuur dan een mailtje naar Guestjourney@BUas.nl  

Terug naar het overzicht