22 november 2019

“Ik heb genoten van de gehele reis!”

We kijken terug op een mooi seizoen met veel onvergetelijke momenten op het water! Samen met 1500 deelnemers en 300 vrijwilligers hebben we op onze accommodaties volop genoten van zon, wind en water! 

Als waardering kregen we van de deelnemers een 9! En daar zijn we trots op. Met de inzet van energie, tijd en enthousiasme van alle vrijwilligers én medewerkers hebben de deelnemers een prachtige vakantie op het water gehad. En we kunnen weer voor uit kijken, want de reisbrochure is uit én de nieuwe reizen staan online.

Een paar citaten uit de enquête:

“Het zeilen met zo'n groot mooi schip blijft op zich altijd al een geweldige mooie ervaring. Het is altijd weer anders, alleen al door het weer.”

“Ik werd gestimuleerd om meer te doen dan ik zelf voor mogelijk had gehouden. Door de goede begeleiding durfde ik meer.”

“Dat we elkaar konden helpen. De combinatie slechtziend/blind met mensen met een motorische beperking. Samen komen we een heel eind!”

“Op een zeer regenachtige donderdagochtend toen de meeste deelnemers besloten binnen te blijven hebben ik en Freek (vrijwilliger) ons erg geamuseerd op de Trimaran. Hij schoot over de plassen. Het was het nat regenen meer dan waard vonden wij beide.”

“Ik heb genoten van de gehele reis!”

Terug naar het overzicht