29 april 2019

Inspirerende vergaderlocatie

Een inspirerende plek om te vergaderen? Genieten van een prachtig uitzicht over het Friese meer de Fluessen? Dan is It Sailhûs de plek om een vergadering te beleggen of een zakelijke bijeenkomst te organiseren.

It Sailhûs: inspirerend vergaderen

De vergaderlocatie bevindt zich op begane grond van It Sailhûs. Je hebt zelf de beschikking over de keuken, maar het team van It Sailhûs maakt ook graag een uitgebreide lunch of diner voor je klaar. Op aanvraag is er ook een beamer met scherm en flipover beschikbaar. It Sailhûs heeft een prachtig groot terras direct aan het water. Naast een vergaderruimte (6 tot 18 personen) is het ook mogelijk om te overnachten in It Sailhûs (12 personen bij één persoon in een kamer, 24 personen bij 2 personen in een kamer).

De Beatrix: bijzonder vergaderen

Je hebt de mogelijkheid om bij het vergaderarrangement de catamaran Beatrix erbij te huren. De catamaran Beatrix was in 2005 het nationale geschenk van de Nederlandse bevolking aan destijds Koningin Beatrix. Zeilend op de Beatrix kun je je hoofd leeg maken, even genieten op het water en dat maakt het arrangement niet alleen compleet maar ook bijzonder.

Terug naar het overzicht