11 mei 2020

It Sailhûs weer open

Na wekenlang thuiszitten wil je niets liever dan er weer even tussenuit gaan. Dat kan nu in watersportcentrum It Sailhûs in Elahuizen (Friesland)! Geniet van de ruimte, de natuur, het water en van elkaar tijdens een onbezorgd verblijf in It Sailhûs. Zoals altijd houden we de appartementen goed schoon. In deze tijd doen we dat nog grondiger en besteden we nog meer aandacht aan hygiëne. Na elke boeking wordt het appartement zorgvuldig schoongemaakt, met extra aandacht voor de contactoppervlaktes.

Aangepaste vakantiewoningen

De appartementen in It Sailhûs zijn ruim, modern, volledig aangepast én rolstoeltoegankelijk. Alle comfort is aanwezig voor een heerlijk verblijf in het prachtige Friesland. De appartementen zijn geschikt voor 4 personen, maar met gebruik van de comfortabele slaapbank is het ook mogelijk om hier met 6 personen vakantie te vieren. Jullie hebben in ieder geval voldoende ruimte. Naast een ruime woonkamer met aangepaste keuken zijn er twee slaapkamers en zelfs twee badkamers! Elk appartement is onder andere voorzien van hoog-laagbedden, aangepast sanitair en een tillift.

Groepsaccommodatie

Groepen die in hun thuissituatie ook samen wonen, mogen – als de gezondheid het toelaat – ook samen op vakantie. In watersportcentrum It Sailhûs zijn jullie van harte welkom voor een coronaveilig verblijf! De groepsruimte is groot, gezellig en beschikt over een aangepaste eetkeuken. In de loungeruimte kan je heerlijk zitten en er zijn voldoende spelletjes aanwezig voor een gezellige avond.

Ga er (veilig) op uit

Er zijn voldoende mogelijkheden om er op een corona-veilige manier op uit te gaan vanuit It Sailhûs. Kan je zeilen, dan is het mogelijk om een (aangepaste) zeilboot te huren en vanaf het terras van It Sailhûs zo de Fluessen op te varen. En voor wie geen zeilervaring heeft is onze rolstoeltoegankelijke pontonboot een uitkomst! Of pak de fiets. In It Sailhûs is zelfs een rolstoelfiets aanwezig voor de gasten. En wandelaars kunnen de mooiste wandelingen maken door weilanden, bossen en natuurgebieden. ’s Avonds een lekker hapje eten? Eetcafé de Fluessen, pal naast It Sailhûs, bezorgt in deze tijd ook maaltijden. Lekker én makkelijk!

Kortom:  alles is aanwezig voor een coronaveilig weekendje weg of vakantie aan de Friese meren!

Kijk voor meer informatie en de beschikbaarheid van It Sailhûs op itsailhus.nl.

Terug naar het overzicht