18 januari 2016

KPN Schaatsvriendendag

De temperaturen beginnen gelukkig al iets te dalen... want zondag 28 februari staat de 7e editie van de KPN Schaatsvriendendag voor de deur. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft ook nu weer een waar schaatsspektakel te worden. Graag nodigen wij jou én jouw schaatsvrienden uit om hierbij te zijn! Ouders, kennissen, collega’s, klasgenoten, broers en/of zussen iedereen is welkom.

Verschillende toppers als Barbara de Loor, Annamarie Thomas en diverse andere topschaatsers zullen er ook zijn. Zij brengen je graag de fijne kneepjes van het ‘schaatsvak’ bij. Maar niets hoeft, alles mag. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deel te nemen aan de andere activiteiten die worden georganiseerd, zoals curling, sledge-hockey en priksleeën. Wil jij liever gewoon lekker vrij schaatsen dan kan dat natuurlijk ook.

Wil jij deelnemen op zondag 28 februari aanstaande? Meld je aan!
De Schaatsvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht de handicap. Deelname aan deze leuke dag isgratis. Het aantal plaatsen is beperkt én vol=vol. Dus geef je snel op via www.ikkomschaatsen.nl. Let op! Je kunt maximaal vier extra schaatsvrienden meenemen. Wil je meer informatie of heb je vragen? Kijk dan op www.ikkomschaatsen.nl. Daar vind je alle informatie over deze geweldige KPN Schaatsvriendendag. 

Wij hopen jou en jouw vier schaatsvrienden te mogen begroeten op zondag 28 februari aanstaande bij FlevOnice. Tot dan!

Met sportieve groet,

Team KPN Schaatsvriendendag 

Als één team achter de sporters met een handicap
Sport is belangrijk, voor iedereen maar zeker ook voor mensen met een handicap. In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Fonds Gehandicaptensport staat samen met onze 1% FairShare® partners KPN en Univé, Flevonice, de KNSB en Ice-World, als één team achter de sporters met een handicap. Wij zetten ons in om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Voor ieder op zijn eigen niveau: top-, en breedtesport. Dankzij onze samenwerking kunnen wij ook dit jaar weer een nieuwe editie van de KPN Schaatsvriendendag organiseren.  

Terug naar het overzicht