29 november 2017

Mooi bedrag van PrintScan

SailWise werd op dinsdag 28 november verrast met een prachtige cheque van € 2.500,- uit handen van Edwin van Haren, oprichter en directeur van PrintScan. Dit bedrijf is een van de toeleveranciers van de VriendenLoterij. Jaarlijks steunt PrintScan vele maatschappelijke initiatieven en op advies van de VriendenLoterij werd SailWise als goed doel uitgekozen.

‘We vinden het fantastisch dat PrintScan ons als goed doel heeft uitgekozen. Mede door hun bijdrage is en blijft watersport toegankelijk voor mensen met een beperking’, aldus Menne Scherpenzeel (directeur van SailWise)

Edwin van Haren: 'De laatste jaren steunen we elk jaar wel een goed doel. Dit keer was in samenwerking met de Postcodeloterij / VriendenLoterij de keuze gevallen op SailWise. Het is geweldig om te zien hoe vrijwilligers van SailWise mensen met welke beperking ook, kan betrekken in de watersport die hierdoor ook de dag van hun leven kunnen beleven. We hebben kunnen zien hoe de Lutgerdina van SailWise is aangepast in allerlei voorzieningen voor mensen met een beperking die afhankelijk zijn van een rolstoel. Zelf het schip besturen behoort hierdoor zelfs tot één van de mogelijkheden. Wij wensen SailWise heel veel succes met haar activiteiten en een pluim voor alle vrijwilligers die daaraan bijdragen.’

 

PrntScan cheque uitreiking

Op foto: Edwin van Haren, Jacky Gorlee (VriendenLoterij) en Menne Scherpenzeel

Terug naar het overzicht