16 februari 2017

Omgekeerde goede doelenmarkt Roland Holst College

Op 15 februari werd SailWise uitgenodigd om te komen kijken bij de omgekeerde goede doelenmarkt van het Roland Holst College in Hilversum. In oktober hebben de leerlingen uit de eerste klas van deze school een goed doel gekozen naar aanleiding van de goede doelenmarkt. SailWise was tijdens deze goede doelenmarkt ook aanwezig, wat resulteerde in een zevental enthousiaste leerlingen die aan de slag zijn gegaan met een businessplan om geld in te zamelen voor SailWise.

En enthousiast aan de slag gegaan zijn de leerlingen zeker: Norine en Mila hebben zich tot heuse keukenprinsessen omgetoverd om muffins te bakken en te verkopen. In totaal verzamelden zij hiermee €208. Pepijn, Max, Floris, Martijn en Tom organiseerden een loterij en zijn langs de deuren gegaan om loten te verkopen. Daarmee haalden zij €323,55 op.

In totaal is er dus het mooie totaalbedrag van €531,55 voor SailWise opgehaald! Een mooi bedrag waarmee supplanken en wetsuits zullen worden aangeschaft voor het eiland Robinson Crusoe. In mei komen de leerlingen de supplanken hoogstpersoonlijk uit proberen.

Terug naar het overzicht