15 november 2022

Nieuw! Winterweekend in It Sailhûs

Land in zicht! Het duurt nog lang voor onze zeilvakanties starten, maar gelukkig is It Sailhûs deze winter wél beschikbaar voor een weekend vol leuke activiteiten.

LET OP! Dit winterweekend is inmiddels volgeboekt.

Van 6 t/m 8 januari 2023 gaan we onder andere gezamenlijk koken, lekker eten, spelletjes spelen en zijn er diverse (creatieve) workshops. Bij mooi weer trotseren we de winterkou en gaan we in groepjes met de pontonboot het water op. En natuurlijk speelt gezelligheid de hoofdrol!

Winterweekend
Dit exclusieve weekend wordt mogelijk gemaakt door studenten Ergotherapie van Hogeschool van Amsterdam. Zij organiseren dit weekend een gevarieerd programma voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Op vrijdagmiddag 6 januari om 16.00 uur openen de deuren van It Sailhûs in het Friese Elahuizen. Je overnacht in één van de vakantiewoningen of de groepsaccommodatie van It Sailhûs en deelt je kamer met een andere deelnemer of je begeleider/partner. Op zaterdag en zondag staan er verschillende workshops op het programma en bij goed weer bestaat de mogelijkheid om met de pontonboot het water op te gaan. Het programma eindigt op zondag 8 januari om 17.00 uur.

Begeleiding
In It Sailhûs kunnen onze deskundige medewerkers en vrijwilligers je begeleiden bij de dagelijkse verzorging en bij de activiteiten. Heb je begeleiding en/of verpleging nodig, dan is dat ook zeker mogelijk! Meld dit wel duidelijk bij aanmelding. Aan de extra begeleiding en zorg zijn geen extra kosten verbonden.

Boek nu!
Dankzij de steun van fondsen en subsidies kunnen we de kosten van dit winterweekend heel laag houden. Je betaalt slechts € 100,- per persoon. Deze prijs is inclusief:

  • Verblijf in de vakantiewoningen of groepsaccommodatie van It Sailhûs
  • Workshops en activiteiten
  • Eten en drinken (m.u.v. alcoholische dranken)
  • Begeleiding
  • ADL-hulp en (indien nodig) verpleegkundige zorg

Wil je je eigen begeleider, verzorger of partner meenemen naar dit weekend? Dat kan! Hij/zij dient zich dan ook aan te melden en betaalt het bovengenoemde bedrag.

Ga je mee? Meld je dan uiterlijk 22 december aan via het inschrijfformulier. 

Heb je vragen en/of opmerkingen over dit winterweekend? Mail dan naar boekingen@sailwise.nl.

Terug naar het overzicht