28 maart 2020

Online collectebus

“Heeft u iets over voor Fonds Gehandicaptensport?”

Deze vraag zouden de collectanten deze week bij jou aan de deur gesteld hebben. Helaas kan de collectweek van Fonds Gehandicaptensport niet doorgaan vanwege het coronavirus. Dat is een enorme klap voor FGS én zijn partners. Ook SailWise heeft hieronder te lijden, want Fonds Gehandicaptensport is onze belangrijkste partner. Als stichting gaan we het de komende tijd mogelijk financieel uitzonderlijk zwaar krijgen. Een aantal van onze watersportvakanties voor mensen met een beperking hebben we al moeten annuleren en we verwachten dat dit er meer zullen worden. Daarom vragen wij jouw hulp!

Doneer in onze online collectebus

Als alternatief voor de collectweek zet Fonds Gehandicaptensport massaal online collectebussen in. Want in deze tijd is financiële steun extra belangrijk. Dankzij Fonds Gehandicaptensport kunnen wij ook na de corona-crisis watersport bieden aan mensen met een beperking. Steun daarom dit prachtige fonds en je steunt SailWise ook! De helft van onze online collectebus gaat namelijk rechtstreeks naar SailWise. Zo kunnen wij onze activiteiten voortzetten en watersportvakanties voor mensen met een beperking aan blijven bieden.

Doneer hier aan Fonds Gehandicaptensport >>

Help de mensen met een handicap hún sport te beoefenen, help SailWise én help Fonds Gehandicaptensport: doneer nu! Alle beetjes helpen, dus doneer ook als je maar een klein bedrag kan missen. Wij zijn je daar enorm dankbaar voor!

Terug naar het overzicht